Qurrent acties

Bent u benieuwd naar alle Qurrent acties van dit moment? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Aangezien Qurrent is samengegaan met Greenchoice kunt u alleen de acties van Greenchoice bekijken in het vergelijkingssysteem. Uiteraard treft u ook de energie aanbiedingen van alle andere energieleveranciers in dit overzicht. Op die manier kunt u altijd onafhankelijk vergelijken voor de beste deal.

Qurrent acties met cashback

Helaas zijn er momenteel geen Qurrent acties met cashback. U kunt dus alleen maar een energiecontract aanvragen zonder cashback-actie. Daarmee krijgt u dus geen korting op uw energierekening aan het einde van het jaar. Wel geniet u van groene stroom met CO2-gecompenseerd gas. Daarmee is het wel een erg duurzaam energiecontract.

Qurrent acties met cadeau

Helaas zijn er ook geen Qurrent acties met cadeau beschikbaar. Eerder kon u onder andere nog een gratis Feyenoord-shirt krijgen, maar helaas is deze actie inmiddels afgelopen. Momenteel kunt u dus helemaal geen kortingen krijgen: zowel geen cadeaus als geen cashback-acties. Mocht dat in de toekomst nog veranderen dan zullen wij deze pagina uiteraard zo snel mogelijk ook weer aanpassen.

Vaste energietarieven

Wilt u graag kiezen voor een Qurrent energiecontract? Dan kiest u voor een energiecontract met vaste energietarieven indien u kiest voor een eenjarig of driejarig energiecontract. Deze zult u dan afsluiten bij hun partner Greenchoice. Na de looptijd van uw energiecontact worden de energietarieven omgezet naar variabele energietarieven. Vanaf dat moment kunnen de energieprijzen dus ook wijzigen. Het is dan ook raadzaam om dan wederom de overstap te maken voor de beste deal. Start hier met energie vergelijken en bekijk of deze energiedeal bij u past.

Bekijk alle deals

Bent u benieuwd naar alle deals van dit moment, dus niet alleen de Qurrent acties? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen voor alle deals van dit moment. Zo kunt u via diverse andere energieleveranciers namelijk wel profiteren van leuke actiedeals. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van energie met welkomstcadeau of cashback energie via andere aanbieders. In ons overzicht staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Overstappen van energieleverancier is daardoor gemakkelijker dan ooit tevoren. Heeft u onverhoopt nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen we u graag.

Plaats een reactie