Qurrent ervaringen

Overweegt u om een energiecontact bij Qurrent/Greenchoice af te nemen? Dan kunt u uiteraard de verschillende Qurrent ervaringen nalezen. Deze zijn erg wisselend op verschillende websites. Op deze pagina hebben wij al deze beoordelingen samengebracht. Wilt u zelf ook graag uw beoordeling achterlaten? Dan kan dat middels een anonieme sterrenbeoordeling aan de onderkant van deze pagina.

Over Qurrent

Qurrent is een energieleverancier die alles graag op een duurzame manier doet. Daarom levert het bedrijf ok alleen groene energie uit Nederland. Bovendien wil het bedrijf huishoudens helpen om energie te besparen. Zo geeft men diverse tips om te besparen op de energierekening. Wat vinden klanten van deze energieleverancier? Hieronder volgen de Qurrent ervaringen.

Qurrent ervaringen: beoordelingen van klanten

Op het internet kunt u talloze reviews en beoordelingen bekijken. In de eigen Google-reviews scoort het bedrijf een nipte voldoende: een 2,5 uit 5 sterren. Daarmee kunt u dat interpreteren als een 5,5. Laten we hen het voordeel van de twijfel geven! Op de website Klantenvertellen.nl scoort het bedrijf al een stukje beter: een 7,4 uit 10 sterren op basis van meer dan 2.800 reviews. Op de website Overstapervaringen.nl en Trustpilot vallen de beoordelingen weer erg tegen. Hier krijgt men dikke onvoldoendes. Daarmee heeft deze energiemaatschappij dus zeer wisselende reviews.

Aangezien deze energieleverancier inmiddels samenwerkt met Greenchoice is het natuurlijk ook raadzaam om deze beoordelingen te bekijken. Op EnergieErvaringen.nl scoort dit bedrijf een 5,7 uit 10 sterren. Op Feedbackcompany.com scoort het bedrijf een 8,4 uit 10. In de Google-reviews scoort de leverancier een 3,1 uit 5 sterren. Daarmee is dit al een stukje positiever.

Wilt u graag overstappen?

Wilt u graag overstappen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel de beste deal berekenen. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Op die manier betaalt u ook nooit meer te veel voor uw energierekening. U kunt uw huidige energieverbruik uiteraard terugvinden op uw meest recente jaarafrekening.

14 dagen bedenktermijn

Zijn uw eigen Qurrent ervaringen niet zo goed verlopen tijdens uw overstap? Dan heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw energiecontract gratis annuleren. Voor annuleringen worden nooit kosten doorberekend. U kunt alleen een energiecontract annuleren binnen deze termijn als consument. Zakelijke klanten kunnen geen aanspraak maken op de bedenktermijn van 14 dagen.

Uw eigen Qurrent ervaringen toevoegen?

Wat zijn uw eigen Qurrent ervaringen? Dat kunt u ons uiteraard laten weten. Laat hieronder gerust een sterrenbeoordeling achter. U kunt deze leverancier beoordelen op basis van 1 tot en met maximaal 10 sterren. Dit betreft een anonieme stem: u hoeft dus geen gegevens achter te laten.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie