Qurrent verhuizen

Bent u op dit moment klant bij energieleverancier Qurrent en wilt u uw huidige energiecontract bij Qurrent verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden. U kunt uw verhuizing namelijk doorgeven via Mijn Energie. Echter kunt u er ook voor kiezen om de overstap te maken. Immers zult u nu toch al een wijziging moeten doorgeven, dus waarom dan niet direct de overstap maken? U kunt hier energie vergelijken voor de beste energie aanbiedingen van dit moment.

Qurrent verhuizen of overstappen?

Staat er een verhuizing voor de boeg? U kunt uw energiecontract bij Qurrent verhuizen naar uw nieuwe woonadres, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de overstap te maken naar een nieuwe aanbieder. Het voordeel daarvan is, is dat u weer alle energietarieven kunt vergelijken. Biedt Qurrent nog steeds de beste deal of is er een andere aanbieder die het goedkoper of groener doet? U kunt altijd vrijblijvend uw energiekosten berekenen voor de beste energiedeal. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem en daarmee komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

Qurrent verhuizen en klant blijven

Wilt u graag uw energiecontract van Qurrent verhuizen naar uw nieuwe woonadres? En daarmee klant blijven bij deze energiemaatschappij? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw nieuwe adres namelijk gemakkelijk doorgeven via Mijn Energie op hun website. Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit heeft u destijds ontvangen toen u klant werd bij deze energieleverancier.

Uw meterstanden doorgeven

Als u gaat verhuizen zult u altijd uw meterstanden moeten doorgeven. Dat geldt zowel voor uw oude als uw nieuwe woonadres. Uw meterstanden worden niet bijgehouden op naam van uw huishouden, maar op naam van de meter. Aangezien u in uw andere woning ook een andere meter heeft zult u deze gegevens dus moeten doorsturen. Uiteraard is dat een fluitje van een cent.

Eindafrekening ontvangen

Als u uw contract met Qurrent nu wel of niet gaat verhuizen naar uw woonadres: u ontvangt altijd een eindafrekening. Uw oude woonadres wordt als het ware afgesloten en uw opent in feite een nieuw dossier! U zult daarmee een eindafrekening ontvangen voor uw oude woonadres. Mogelijk moet u een beetje bijbetalen, maar wellicht krijgt u ook geld terug. Dat is afhankelijk van uw energieverbruik én uw betaalde termijnbedragen.

Nieuwe termijnbedragen vaststellen

Op uw nieuwe woonadres zullen er ook weer nieuwe termijnbedragen worden vastgesteld. Dat gebeurt wanneer u Qurrent gaat verhuizen naar uw nieuwe woonadres, maar dat gebeurt ook wanneer u een nieuwe energieleverancier uitkiest. De termijnbedragen worden namelijk ook deels gebaseerd op het historisch verbruik van een woning. Het kan dus zijn dat u een hoger termijnbedrag gaat betalen. Gaat u daarentegen kleiner of misschien zelfs duurzamer wonen? Dan kan het termijnbedrag natuurlijk ook lager uitvallen.

Wilt u graag energiemaatschappijen vergelijken?

Wilt u graag uw contract met Qurrent verhuizen naar uw nieuwe woonadres of wilt u toch liever energiemaatschappijen vergelijken? Overstappen van energieleverancier kan u een flinke besparing opleveren. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke aanbieder het beste bij u past. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Dan is overstappen vaak de betere keuze. De goedkoopste energiemaatschappij staat uiteraard altijd bovenaan.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie