Qurrent welkomstpremie

Wilt u graag profiteren van een Qurrent welkomstpremie? Dan zullen wij u helaas moeten teleurstellen. Op moment van schrijven biedt deze aanbieder namelijk geen welkomstpremie. In onze handige energievergelijker is deze energieleverancier opgenomen als Greenchoice. Deze twee energieleveranciers hebben namelijk de handen ineengeslagen en werken daarmee onder een vlag. U kunt hier uw energiekosten berekenen voor de beste deals.

De actuele Qurrent welkomstpremie

Zoals gezegd is er helaas geen Qurrent welkomstpremie beschikbaar. Uiteraard kunt u zich wel aanmelden voor een van de energiedeals. U betaalt dan helaas wel de volle pond voor uw energierekening. Het kan dus ook lonen om een goede vergelijking te maken. Zijn er misschien nog andere aanbieders met betere deals? U kunt hier uw energiekosten nagaan voor de beste deal. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Eenjarig of driejarig energiecontract

Bij Qurrent/Greenchoice heeft u keuze uit twee contractperiodes: een eenjarig en een driejarig energiecontract. U ontvangt geen Qurrent welkomstpremie bij beide contractperiodes. Uiteraard kunt u wel berekenen welke energieprijzen men rekent. Daarvoor kunt u uiteraard onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Uiteraard staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan.

Bereken de beste deal online

Ondanks dat er geen Qurrent welkomstpremie is, zijn er natuurlijk wel voldoende andere leuke energie aanbiedingen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een van de energie met welkomstcadeau deals. Ook kunt u kiezen voor cashback energie als u dat liever heeft. Als u geen welkomstkorting krijgt wil dat echter nog niet zeggen dat het een slecht contract is. Mogelijk zijn de energietarieven per kWh stroom dusdanig laag dat u vooralsnog profiteert van een goed energiecontract. Dat kunt u natuurlijk helemaal zelf nagaan in de energievergelijker. Overstappen van energieleverancier is een fluitje van een cent en kan u veel geld opleveren.

Plaats een reactie