UnitedConsumers 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract met een looptijd van 36 maanden? Mogelijk is UnitedConsumers 3 jaar vast dan een geschikte energiedeal voor u. U bent drie jaar lang verzekerd van vaste energietarieven en bovendien ontvangt u ook nog eens een welkomstkorting. Deze leverancier biedt ook nog verscheidene andere diensten aan: van telefonie en internet tot verzekeringen. Als u alle diensten onder een dak brengt kunt u nog extra korting krijgen. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze driejarige deal bij u past.

Voordelen UnitedConsumers 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor UnitedConsumers 3 jaar vast? Dan kunt u profiteren van verscheidene voordelen. Voor het gemak zetten wij deze hieronder voor u in een overzicht:

  • 100 procent duurzame windenergie: een duurzame keuze;
  • Drie jaar lang worden de energietarieven vastgezet. U zich dus geen zorgen te maken over prijsstijgingen;
  • U kunt profiteren van een scherpe welkomstkorting;
  • De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice energie;
  • 14 dagen bedenktermijn voor consumenten.

Welkomstkorting UnitedConsumers 3 jaar vast

Als u kiest voor UnitedConsumers 3 jaar vast kunt u profiteren van een scherpe welkomstkorting. In onze energievergelijker kunt u altijd exact nagaan hoe hoog deze welkomstkorting is. Deze energieleverancier verandert het kortingsbedrag met enige regelmaat. Zo probeert het bedrijf de concurrentie voor te blijven. Als u onze energievergelijker raadpleegt is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze data kunt u namelijk nagaan welke leverancier het beste bij u past.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag overstappen? Uw energiekosten berekenen is dat bijzonder belangrijk. Energieleveranciers kunnen namelijk verschillende energietarieven rekenen per regio. Zo wordt er bijvoorbeeld een extra regiotoeslag gas toegepast in bepaalde gebieden in Nederland. In bepaalde provincies zijn deze toeslagen ook erg laag, waaronder in Groningen. Daarom is het belangrijk om deze data in te voeren voor de beste deal.

Heeft u het geschikte contract gevonden? Dan hoeft u alleen maar te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. Nadien kunt u uw gegevens invoeren en u kunt uw nieuwe contract afronden. U ontvangt hiervan een bevestiging en op dat moment heeft u nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract nog gratis annuleren. Bedenkt u zich nadien toch? Dan annuleert u uw contract gewoonweg via de officiële website van deze leverancier. Na het verstrijken van uw bedenktermijn start de gratis overstapservice.

Gratis overstapservice

Als u wilt overstappen naar UnitedConsumers 3 jaar vast, of een andere energiedeal, kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. U hoeft dus zelf niet uw contract op te zeggen. Uw nieuwe leverancier verzorgt de overstap voor u: wel zo gemakkelijk. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit zonder stroom en gas komt te zitten en bovendien betaalt u daardoor ook geen dubbele kosten voor uw leverancier.

Bekijk ook onze andere aanbiedingen

Indien u kiest voor UnitedConsumers 3 jaar vast kunt u profiteren van een welkomstkorting. Er zijn echter ook nog talloze andere leveranciers in Nederland. Het kan dus ook lonen om de andere energie aanbiedingen van dit moment te bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar ook kunt u kiezen voor energie met welkomstcadeau. De overstap maken is erg eenvoudig, maar vergelijk van tevoren goed welke deal bij u past. Op die manier kunt u pas echt besparen op uw energierekening.

Energie vergelijken voor de beste deal

Wilt u graag kiezen voor de beste deal? Dan kunt u hier energie vergelijken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste aanbieder bovenaan. Overstappen kost nooit meer dan vijf minuten van uw tijd dus maak de overstap vandaag nog. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw overstap? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie