UnitedConsumers acties

Bent u benieuwd naar alle UnitedConsumers acties van dit moment? Dan kunt u uiteraard alle deals bekijken op onze website. In dit overzicht houden we alle huidige energie aanbiedingen van UnitedConsumers bij. Momenteel kunt u alleen kiezen voor leuke cashback-acties via deze energieleverancier. Deze cashback-deals zijn beschikbaar bij zowel eenjarige als driejarige energiecontracten.

UnitedConsumers acties met cashback

Wilt u graag profiteren van een van de UnitedConsumers acties met cashback? Dan heeft u keuze uit meerdere contractperiodes. Zo kunt u niet alleen kiezen voor eenjarig energiecontract, maar ook kunt u kiezen voor een driejarig energiecontract. In verhouding is het eenjarige energiecontract de beste deal. U krijgt dan namelijk een betere welkomstkorting. Na een jaar zullen de vaste energietarieven echter worden omgezet naar variabele energietarieven. Vanaf dat moment is het dus ook weer raadzaam om de overstap te maken. Uiteraard kunt u dan weer een kijkje nemen op onze website. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na welke deals er nu allemaal beschikbaar zijn.

UnitedConsumers acties met cadeau

Helaas zijn er geen UnitedConsumers acties met cadeau beschikbaar. U kunt dus ook alleen maar genieten van een cashback-actie. Dat is natuurlijk ook reuze-interessant, want daarmee kunt u uiteraard gewoonweg genieten van een korting op uw energierekening. Wilt u toch liever een cadeau? Dan kunt u uiteraard ook onze andere energie aanbiedingen bekijken. Onder andere Oxxio, Essent, Nuon en Eneco bieden wel fysieke cadeaus, waaronder tablets en slimme thermostaten.

Vaste energietarieven

Als de keuze valt op een van de UnitedConsumers acties profiteert u altijd van een contract met vaste energietarieven. Deze energietarieven zullen gedurende de looptijd van uw energiecontract dus niet wijzigen. U weet dus precies wat u betaalt per kWh stroom en per m3 gas. Houd er rekening mee dat de energietarieven dus wijzigen na de looptijd van uw contract. Daarvan wordt u op de hoogte gesteld. Op dat moment kunt u ook weer de overstap maken.

Profiteer van leuke acties

Wilt u graag profiteren van een van de UnitedConsumers acties? Dan kunt hier energie vergelijken en vandaag nog de overstap maken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel de beste deal. Zorg ervoor dat u uw actuele verbruik invoert, zodat u nauwkeurig kunt berekenen wat uw energiekosten zijn. Uiteraard kunt u uw meest recente energieverbruik nagaan op uw jaarafrekening. Daarmee kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Dat kunt u natuurlijk niet laten liggen!

Plaats een reactie