UnitedConsumers ervaringen

Overweegt u om de overstap te maken naar UnitedConsumers? Dan kan het natuurlijk erg interessant zijn om de UnitedConsumers ervaringen van anderen te bekijken. Daarvoor kunt u deze overzichtspagina bekijken. U kunt ook zelf onderaan deze pagina een sterrenbeoordeling achterlaten als u wilt. Hoe meer reviews, hoe beter dat natuurlijk is.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een soort consumentenorganisatie die verschillende diensten aanbiedt. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor spotgoedkope energie, maar kunt u hier ook terecht voor onder andere mobiele telefoonabonnementen en zorgverzekeringen. U kunt ook verschillende diensten met elkaar combineren voor een extra hoge korting. Op die manier kunt u, naar eigen van UnitedConsumers, dus flink besparen. Hoe denken klanten hierover? Zijn de UnitedConsumers ervaringen positief? Daarover leest u hieronder meer.

UnitedConsumers ervaringen: beoordelingen van klanten

Bent u benieuwd naar de UnitedConsumers ervaringen van dit moment? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Google-reviews zien er in ieder geval goed uit. Deze partij scoort namelijk een 3,5 uit 5 sterren. Dat is een ruime voldoende. Op Trustpilot scoort de website helaas een stukje minder: hier moet men genoegen nemen met een 3,4 uit 10. Op Overstapervaringen.nl scoort het bedrijf een 3,7 uit 5 sterren en op Energieervaringen.nl scoort deze leverancier een 4,2 uit 10. Daarmee zijn er dus erg wisselende UnitedConsumers ervaringen. Soms scoort men een (ruime) voldoende, terwijl men op andere momenten een onvoldoende scoort.

Overstappen naar deze energieleverancier?

Wilt u graag overstappen naar deze energiemaatschappij? U kunt hier uiteraard energie vergelijken en zodoende gemakkelijk de overstap maken. Voor een scherpe berekening is het van belang dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze gegevens worden de energiekosten op jaarbasis namelijk berekend. U kunt bekijken wat u in het afgelopen jaar verbruikt heeft met behulp van uw jaarafrekening. Dit kunt u vaak online terugvinden in het inlogpaneel via uw huidige leverancier. Heeft u dit niet voor handen? Dan kunt u ook een inschatting geven. Het exacte verbruik heeft echter de voorkeur.

14 dagen bedenktijd

Consumenten hebben altijd 14 dagen bedenktijd bij een overstap. Heeft u uw energiecontract aangevraagd en heeft u de bevestiging vervolgens ontvangen? Vanaf het moment dat u de bevestiging ontvangt geniet u nog van 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u uw contract nog annuleren. Uw bedenktermijn start vanaf het moment dat u de bevestiging heeft ontvangen.

Voeg uw eigen UnitedConsumers ervaringen óók toe

Uiteraard kunt u ook zelf uw UnitedConsumers ervaringen toevoegen aan onze website. Hiervoor kunt u een anonieme sterrenbeoordeling achterlaten. De minimale score is een 1 en de maximale score is een 10. Hoe meer reviews en UnitedConsumers ervaringen wij kunnen verzamelen, hoe beter dat is. U hoeft uw gegevens niet achter te laten, dus laat uw stem gerust achter.

Plaats een reactie