UnitedConsumers verhuizen

Staat er een verhuizing voor de boeg en wilt u uw contract van UnitedConsumers verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan behoort dit tot de mogelijkheden. Echter kunt u er ook voor kiezen om de overstap te maken. U zult immers toch al een wijziging moeten doorgeven, dus waarom niet direct nagaan of er een betere deal voor u is? Uiteraard kunt u de verschillende deals bekijken op onze website.

UnitedConsumers verhuizen en klant blijven?

Een verhuizing is natuurlijk ontzettend leuk. U gaat een nieuwe woning betrekken en het is tijd voor een nieuw avontuur. Echter zijn er wel veel zaken waar u aan moet denken. U moet immers veel regelen en dat geldt ook voor uw energiecontract. Als u gaat verhuizen en u wilt uw contract met UnitedConsumers meeverhuizen naar uw nieuwe woonadres dan kan dat gelukkig erg eenvoudig. U kunt dit namelijk online doorgeven via het klantenpaneel. Uw gegevens zijn daarmee vlot gewijzigd.

UnitedConsumers verhuizen of toch overstappen?

U kunt UnitedConsumers verhuizen naar uw nieuwe woonadres, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de overstap te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een andere goedkope energiemaatschappij. Dat kan erg interessant zijn, want immers moet u toch al een wijziging doorgeven. Via onze website kunt u vrijblijvend energie vergelijken voor een nieuwe deal. Daarmee zit u dus nergens aan vast en kunt u gemakkelijk op snel naar een betere deal. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem. Dat maakt vergelijken dus ook erg eenvoudig.

Meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven moet altijd ten tijde van een verhuizing. U sluit uw oude woning als het ware af en u maakt een frisse start in uw nieuwe woning. Om die reden zult u uw meterstanden moeten doorgeven. U ontvangt een eindafrekening voor uw oude adres en op nieuwe adres worden de termijnbedragen opnieuw vastgesteld. Dat kan zowel hoger als lager worden.

Eindafrekening

De eindafrekening wordt opgemaakt voor uw oude woonadres: of u nu uw energiecontract van UnitedConsumers verhuizen gaat of niet. Uw termijnbedragen worden verrekend met uw daadwerkelijke energieverbruik. Heeft u meer of minder verbruikt? Op basis daarvan moet u juist bijbetalen of krijgt u geld terug.

Nieuwe termijnbedragen

Voor uw nieuwe woonadres worden ook nieuwe termijnbedragen vastgesteld. Wellicht gaat u in een ander type woning wonen. Misschien is deze wel energiezuiniger of juist niet. Mogelijk gaat u groter wonen en dat heeft natuurlijk ook invloed op uw energierekening. Het historisch verbruik van die woning speelt ook mee in de berekening van de termijnbedragen.

Energie vergelijken?

Wilt u graag uw energiecontract van UnitedConsumers verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan behoort dat tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u daarin zelf een keuze maken. U kunt hier ook alle andere energieleveranciers vergelijken. Hierbij heeft u keuze uit talloze leuke energie aanbiedingen en deals. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u goed kunt berekenen welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u dan graag verder. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Plaats een reactie