Vattenfall 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor een van de grootste energieleveranciers van Nederland? Dan kunt u eventueel kiezen voor Vattenfall 1 jaar vast. Dit is de moederorganisatie van Nuon. Op termijn zal Nuon helemaal veranderen van naam naar Vattenfall. Momenteel gaan zij verder onder de vlag Nuon Vattenfall. Deze energieleverancier biedt talloze energiecontracten. U kunt zelf kiezen of u wel of geen duurzaam energiecontract wilt. Raadpleeg onze energievergelijker en bekijk welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Over Vattenfall 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor Vattenfall 1 jaar vast? Dan kiest u voor een bijzonder grote energieleverancier. Dit bedrijf is erg groot binnen de Europese grenzen en komt oorspronkelijk uit Zweden. Op termijn gaat Nuon werken onder de naam Vattenfall. Nuon is echter al ruim tien jaar onderdeel van het Zweedse moederbedrijf. Het bedrijf gaat de aankomende jaren inzetten op de volgende aandachtspunten:

 • Elk jaar kunt u genieten van voordelen als bestaande klant. Daarvoor kunt u profiteren van de deals van Nuon Exclusief;
 • Een heldere jaarafrekening zonder verrassingen;
 • Steeds meer groene energie uit zon, wind en water;
 • Inzicht op uw energieverbruik met behulp van de gratis app;
 • Stap voor stap besparen op een duurzame manier;
 • Zelf aan het stuur voor uw betalingen.

Voordelen Vattenfall 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor Vattenfall 1 jaar vast? Dan kunt u genieten van meerdere voordelen. Uiteraard zetten wij deze voor u in een overzicht:

 • Dit betreft een energiecontract met de korte looptijd van twaalf maanden. U hoeft dus maar een jaartje klant te blijven en vervolgens kunt u wederom de overstap maken;
 • U kunt profiteren van een gunstige welkomstkorting als u zich aanmeldt voor deze leverancier. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar ook voor energie met welkomstcadeau;
 • Het assortiment aan energie aanbiedingen is bijzonder ruim. Geen enkele andere energieleverancier biedt zoveel acties aan;
 • Gedurende de looptijd van uw energiecontract zullen de energietarieven niet wijzigen;
 • De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice energie. Daar heeft u dus geen werk van.

Diverse welkomstcadeaus en kortingen

Als u kiest voor Vattenfall 1 jaar vast heeft u keuze uit talloze leuke energiecadeaus. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een weekendje weg, maar ook kunt u kiezen voor kiezen voor een Airfyrer, een gratis slimme thermostaat of zelfs een Vattenfall E-scooter. Daarmee is het aanbod erg groot en uitgebreider dan bij welke energieleverancier dan ook.

Keuze uit meerdere energiecontracten

Naast Vattenfall 1 jaar vast kunt u ook nog kiezen voor andere leuke energiecontracten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een driejarig of vijfjarig energiecontract. In de regel is een eenjarig energiecontract de beste keuze. Uiteraard kunt u dat zelf gemakkelijk en snel berekenen in ons handige vergelijkingssysteem.

Kiest u voor een duurzaam contract?

Wilt u graag kiezen voor een duurzaam energiecontract? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor Vattenfall 1 jaar vast duurzaam. Hierbij kunt u kiezen voor groene stroom en kunt u eventueel ook CO2-gecompenseerd gas afnemen. Daarmee draagt u uw steentje bij aan beter klimaat.

Energieleveranciers vergelijken?

Wilt u graag alle energieleveranciers vergelijken? Dan bent u op Energievergelijking aan het juiste adres. Op basis van uw woonadres en energieverbruik berekent u namelijk laagdrempelig welke leverancier het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Mogelijk is dat Vattenfall 1 jaar vast, maar dat kan uiteraard ook een andere leverancier zijn. U kunt het erg eenvoudig berekenen.

Gratis overstapservice voor energie

Indien u de overstap maakt naar een nieuwe energieleverancier geniet u altijd van de gratis overstapservice. Nadat u zich heeft aangemeld voor een nieuw energiecontract start uw 14 dagen bedenktermijn. Is dat verstreken? Dan zegt uw nieuwe leverancier het oude contract op. Daarmee is de gratis overstapservice in gang gezet en kunt u binnen een maandje tijd genieten van uw nieuwe contract.

Energie vergelijken?

Wilt u graag overstappen naar Vattenfall 1 jaar vast of een andere energiedeal? Via onze website controleert u eenvoudig en snel welke aanbieder de goedkoopste energiemaatschappij is. Dat werkt erg eenvoudig in enkele korte stappen: u voert uw energieverbruik en woonadres in en u berekent vervolgens wie de goedkoopste aanbieder is. Overstappen kost nooit meer dan vijf minuutjes van uw tijd en de overstap wordt uiteraard voor u geregeld. Eenvoudiger kan niet. Bespaar tot wel 500 euro op jaarbasis met uw overstap! Start met energie vergelijken én bespaar ook.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie