Vattenfall aanbiedingen

Wellicht zal de naam Vattenfall u nog iets minder zeggen. Als we spreken over Nuon weet u direct waar we het over hebben. Vattenfall is de moederorganisatie en op korte termijn zal Nuon deze naam ook gaan dragen. Daarom kunt u ook profiteren van exclusieve Vattenfall aanbiedingen. Welke deals zijn er allemaal? Daarover leest u meer op deze pagina.

Vattenfall aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Speciaal voor nieuwe klanten heeft Vattenfall diverse aanbiedingen. Zo kunt u namelijk profiteren van een scherpe cashback energie actie. Zowel bij eenjarige als driejarige energiecontracten kunt u een leuke korting ontvangen. In de energievergelijker kunt u bekijken welke deal het beste bij u past. Over het algemeen is een eenjarig contract de beste keuze. Na een jaar kunt u dan ook wederom overstappen en weer genieten van een andere deal. Zo kunt u zich elk jaar als nieuwe klant aanmelden bij een energieleverancier.

Vattenfall aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Er zijn echter ook Vattenfall aanbiedingen met een cadeau voor nieuwe klanten. Sterker nog: deze energieleverancier biedt de meest uiteenlopende cadeaus aan van alle energieleveranciers. U kunt namelijk kiezen voor energiecadeaus bij een eenjarig contract, maar ook voor energiecadeaus bij een driejarig energiecontract. Hieronder treft u een overzicht van alle huidige cadeaus. Bij alle cadeaus zijn links verwerkt naar de speciale actiepagina. Hier kunt u de voorwaarden bekijken.

Vattenfall Energiecadeau 1 jaar

Wilt u graag kiezen voor een van de Vattenfall aanbiedingen met cadeau bij een eenjarig contract? Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Op moment van schrijven zijn dit alle actuele deals:

Vattenfall Energiecadeau 3 jaar (XL-cadeau)

Wilt u liever kiezen voor een contract met een langere looptijd? Dan kunt u ook kiezen voor een van de Vattenfall aanbiedingen met een driejarig energiecontract. Ook hier heeft u een ruime keuze uit verschillende cadeaus. Hieronder volgt een actueel overzicht:

Vattenfall aanbiedingen voor bestaande klanten

Voor bestaande klanten zijn er ook leuke Vattenfall aanbiedingen. De energieleverancier heeft namelijk een speciaal spaarprogramma dat heet ‘Blijven Loont’. Alhoewel deze deals niet zo scherp zijn als voor nieuwe klanten is het toch fijn dat deze leverancier ook denkt aan hun huidige klanten. Via het programma Blijven Loont kunt u tot wel 25 procent korting krijgen op de variabele leveringskosten van stroom en gas. Dat moet u wel speciaal aanvragen en is dus niet standaard bij uw pakket inbegrepen. Het blijft natuurlijk wel altijd raadzaam om goed te blijven vergelijken zodra u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Mogelijk is een overstap toch een betere keuze.

Vattenfall spaarprogramma

U kunt zich ook aanmelden voor een speciaal spaarprogramma. Hierbij kunt u sparen voor verscheidene leuke cadeaus en kortingen. Er zijn talloze leuke prijzen die u kunt winnen. Hieronder volgt een overzicht van uw voordelen als u zich hiervoor aanmeldt:

  • Sparen voor talloze leuke cadeaus. Iedere maand kunt u weer sparen voor cadeautjes;
  • Sparen voor een goed doel. Als alternatief kunt u ook sparen voor een goed doel;
  • Een uitje. Wilt u liever sparen voor een gezellig uitje? Dat kan gelukkig ook, want u kunt namelijk sparen voor een dagje weg;
  • Diverse prijzen winnen. Tot slot kunt u ook nog verscheidene leuke prijzen winnen. U maakt meer kans indien u beschikt over een lang energiecontract.

Aanmelden voor Vattenfall aanbiedingen

Wilt u zich aanmelden voor een van de Vattenfall aanbiedingen? Dan kunt u hier energie vergelijken om na te gaan welke deal het beste bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier standaard bovenaan in het vergelijkingssysteem. Het kan dus zijn dat de deals van Vattenfall het beste bij u passen, maar ook een andere leverancier kan beter bij u passen. Goed vergelijken is en blijft daarom ook erg belangrijk.

Ingangsdatum nieuw energiecontract

Uw nieuwe energiecontract start doorgaans over vier tot zes weken tenzij u nog een vast contract heeft bij een andere leverancier. Beschikt u momenteel over een contract die nog langer dan twee maanden doorloopt? Dan kunt u een datum aangeven wanneer het nieuwe contract in mag gaan. Loopt uw contract nog minder dan zes weken door? Dan kunt u direct overstappen van energieleverancier. Ook wanneer u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd kunt u direct de overstap maken.

14 dagen bedenktijd

Heeft u zich aangemeld voor een van de Vattenfall aanbiedingen? Of heeft u gekozen voor een andere leverancier? Consumenten hebben standaard nog 14 dagen bedenktermijn nadat zij hun contract hebben aangevraagd en de bevestiging hebben ontvangen. Bedenkt u zich nadien nog? Dan kunt u uw contract gelukkig nog annuleren.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of korting?

Als u kiest voor een cashback energie deal kunt u uw korting verwachten op uw jaarafrekening. Heeft u echter gekozen voor energie met welkomstcadeau? Dan ontvangt u uw cadeau al eerder. Deze ontvangt u zo’n vier tot zes weken nadat Vattenfall uw leverancier is geworden. U ontvangt hiervoor een unieke vouchercode. Daarmee kunt u naar een speciale website surfen en hier kunt u uw gratis cadeau bestellen. Dit wordt vervolgens bij u thuisbezorgd binnen vijf werkdagen.

Goed om te weten voor uw overstap

Wilt u graag kiezen voor een van de Vattenfall aanbiedingen? Het is dan belangrijk dat u rekening houdt met alle voorwaarden. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we dit hieronder voor u in een overzicht geplaatst:

  • Met behulp van onze energievergelijker kunt u nagaan welke deal het beste bij u past. Vaak zijn de eenjarige energiecontracten de beste keuze, maar er zijn uiteraard ook andere mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een driejarige of een vijfjarige deal. Bereken het zelf en ga na welke deal het beste bij u past;
  • Het bedrag dat wordt getoond in de energievergelijker kan afwijken van het jaarbedrag op uw energierekening. Eerstgenoemde wordt immers berekend op basis van een schatting, terwijl laatstgenoemde uw daadwerkelijke energieverbruik betreft;
  • Zowel de vaste als variabele leveringskosten staan gedurende de looptijd van het contract vast. Dat kan echter wijzigen na de looptijd van uw energiecontract;
  • Heeft u een contract met bepaalde looptijd? Vattenfall wacht maximaal twee maanden met uw overstap. Loopt uw contract langer door? Wacht dan nog even met de overstap of geef een overstapdatum aan.

Gratis app voor klanten

Speciaal voor klanten is er een handige app ontwikkeld. Daarmee kunt u onder andere inzien wat uw energiekosten zijn. Ook kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen of kunt u een gemiste betaling per iDEAL voldoen. Verder kunt u aangeven wanneer u wilt dat de termijnbedragen worden afgeschreven. Op die manier hoeft u niet meer in te loggen op de website van uw leverancier.

Vergelijk Vattenfall aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u graag Vattenfall aanbiedingen vergelijken met andere energieleveranciers? Dat is raadzaam, want op die manier kunt u namelijk bekijken welke deal echt het beste bij u past. Er zijn natuurlijk ook nog talloze andere deals waar u uit kunt kiezen. Hier kunt u direct alle energiemaatschappijen vergelijken voor de beste deal. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invult zodat u niet meer te veel betaalt voor uw nieuwe energierekening. Besparen was nog nooit zo eenvoudig.

Binnenkort verandert de naam volledig naar Vattenfall

Momenteel is het bedrijf nog bekend onder de naam Nuon Vattenfall. Op termijn zal dat echter in zijn geheel veranderen naar Vattenfall. Zoals eerder omschreven is dit de moederorganisatie van het bedrijf en zal de energieleverancier onder deze vlag verdergaan. Dat heeft echter geen invloed op je energiecontract. De voorwaarden blijven gelijk.

Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen we u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht