Vattenfall ervaringen

In principe is Vattenfall natuurlijk nog een relatief nieuwe aanbieder op de energiemarkt, omdat het bedrijf eerst vooral bekend stond als moederorganisatie. Het bedrijf werkt nu samen onder de vlag Nuon Vattenfall. Van die eerstgenoemde aanbieder zijn natuurlijk wel voldoende ervaringen te vinden. Bekijk ook: Nuon ervaringen. Op deze pagina zullen we echter alleen alle Vattenfall ervaringen verzamelen. Bovendien kunt u onderaan deze pagina ook zelf een sterrenbeoordeling achterlaten.

Over Vattenfall

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers van warmte en elektriciteit in Europa. Tot 2019 werkte het bedrijf onder de vlag van Nuon. Echter heeft het bedrijf er nu voor gekozen om van naam te veranderen naar de naam van de moederorganisatie. Dat zal even duren totdat alles helemaal doorgewerkt is. Voor nu werkt het bedrijf dan ook verder als Nuon Vattenfall. Het bedrijf wil fossielvrij leven mogelijk maken binnen een generatie. Daarmee wil het bedrijf dus ook actief deelnemen aan de energietransitie. Met meer dan 20.000 personeelsleden in Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittannië en Frankrijk is men daar hard mee aan de slag.

Vattenfall ervaringen: wat zeggen klanten?

Er zijn verscheidene review-websites waar klanten hun beoordelingen op kunnen achterlaten. Uiteraard hebben wij verschillende websites bekeken. Zo scoort deze energiemaatschappij een 5 uit 10 sterren op de website EnergieErvaringen.nl. Dat is helaas dus geen voldoende. Veel andere reviews zijn momenteel nog niet beschikbaar. Veel mensen zijn natuurlijk ook nog erg gewend aan de naam ‘Nuon’. Als we later meer Vattenfall ervaringen zien, zullen we deze uiteraard weer toevoegen aan onze website. Deze pagina houden we natuurlijk up-to-date.

Overstappen naar Vattenfall?

Wilt u graag overstappen naar deze aanbieder en heeft u persoonlijk al goede ervaringen met Vattenfall? Dan kunt u uiteraard energie vergelijken en berekenen wat uw jaarlijkse energiekosten zijn. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Natuurlijk zetten wij de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan, dus het kan ook zijn dat een andere energieleverancier het bovenste plekje heeft ingenomen. Deze aanbieder hoeft niet de voordeligste zijn op basis van uw ingevoerde data.

14 dagen bedenktijd

Als u wilt overstappen van energieleverancier en uw bevestiging ontvangen heeft, dan heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Zijn uw Vattenfall ervaringen toch niet zo positief verlopen tijdens uw overstap naar deze aanbieder? Dan kunt u uw energiecontract nog binnen deze termijn van 14 dagen annuleren. Hier zijn nooit kosten aan verbonden, omdat dat niet mag volgens de wet. Opzeggen kan alleen via de officiële website van deze aanbieder. Vraag altijd om een bevestiging, zodat u en uw energieleverancier ook zeker weten dat het opgezegd is.

Voeg uw eigen Vattenfall ervaringen toe

Hieronder kunt u ook uw eigen Vattenfall ervaringen toevoegen. Aan de hand van een sterrenbeoordeling (minimale score: 1 en maximale score: 10) kunt u aangeven wat u van deze partij vindt. U stem laat u anoniem achter op onze website. U hoeft dus ook geen NAW-gegevens achter te laten.

1 gedachte over “Vattenfall ervaringen”

  1. klantenservice slecht bereikbaar, geen e-mail mogelijk of chatten op hun eigen site. telefoonkosten duur, praten met medewerker is slecht hoorbaar, zowel ruis/valt weg als je hoort andere collega’s hard praten op het achtergrond. Datum start levering gas/licht kun je niet invullen op het formulier online. Je komt dus voor verrassingen te staan. De tarieven zijn duur voor mensen met een kleine portemonnee. Alle burgers hebben recht op de basisbehoefte gas/licht, warmte en etc.

Plaats een reactie