Welkom Energie ervaringen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier en vindt u het interessant om ervaringen van anderen te lezen? Dan kunt u op deze pagina alle Welkom Energie ervaringen lezen. Wij verzamelen beoordelingen van klanten van verschillende websites op deze overzichtspagina. Op die manier kunt u een goede indruk krijgen van deze energieleverancier. Wilt u zelf ook uw Welkom Energie ervaringen achterlaten? Dan kunt u onderaan deze pagina een sterrenbeoordeling achterlaten. U kunt geheel anoniem stemmen op onze website.

Over Welkom Energie

Deze energiemaatschappij noemt zichzelf een écht groene energieleverancier die sociaal verantwoord is. Men legt de nadruk op sociale verbinding en sponsort daarom ook verscheidene activiteiten en projecten die dat bevorderen. Bovendien kunt u genieten van groene stroom en gas indien u kiest voor deze aanbieder. Ook belooft men scherpe energietarieven. De beloftes klinken in ieder geval allemaal erg goed, maar wat vinden klanten nu eigenlijk van deze aanbieder? Hieronder volgt een overzicht van reviews.

Welkom Energie ervaringen: wat vinden klanten?

Om een goede indruk te kunnen krijgen over deze energieleverancier is het belangrijk dat we de Welkom Energie ervaringen op verschillende websites bekijken. We beginnen bij de Google-reviews. Dat ziet er in ieder geval bijzonder goed uit. Deze aanbieder scoort namelijk een 4,8 uit 5 sterren en dat is natuurlijk een goede score. Bovendien scoort het bedrijf een ruime 7 op de website EnergieErvaringen.nl. Ook hier scoort de aanbieder een hoge score.

Wel is het belangrijk om te vermelden dat er maar weinig Welkom Energie ervaringen beschikbaar zijn. Op moment van schrijven is dit nog een vrij nieuwe energieleverancier en zijn er daardoor weinig reviews beschikbaar. Wél zijn alle beschikbare reviews uitermate positief. Wat dat betreft zit het zeker goed bij deze aanbieder.

Overstappen naar deze aanbieder?

Hebben deze positieve Welkom Energie ervaringen u wel getriggerd? U kunt gemakkelijk overstappen naar deze aanbieder als u dat graag wilt. Hier kunt u namelijk energie vergelijken en de overstap maken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Uiteraard vindt u ook alle deals van deze aanbieder terug in het overzicht. Regelmatig biedt deze aanbieder een hoge welkomstkorting. Samen met de positieve reviews is dat dus wel erg interessant.

14 dagen bedenktermijn

Als u wilt overstappen van energieleverancier en daadwerkelijk de bevestiging ontvangen heeft, heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Wilt u, om welke reden dan ook, uw contractaanvraag toch annuleren? Dan kunt u uw energiecontract nog binnen deze termijn van 14 dagen gratis annuleren. Daarvoor kunt u met hen contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Vraag altijd om een bevestiging, zodat u ook zeker weet dat uw aanvraag geannuleerd is.

Uw eigen Welkom Energie ervaringen toevoegen?

Hieronder kunt u ook uw eigen Welkom Energie ervaringen toevoegen. Aan de hand van een sterrenbeoordeling (minimale score van 1 en een maximale score van 10) kunt u gemakkelijk en snel aangeven wat u van deze partij vindt. U stemt altijd anoniem op onze website. U hoeft dus ook geen NAW-gegevens achter te laten.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie