Woonenergie.nl

WoonEnergie is een energiecollectief dat in 2002 is opgericht door meer dan 100 verschillende woningcorporaties. Woonenergie maakt deel uit van CEN BV (voorheen Centrica). Door collectief energie in te kopen probeert Woonenergie lagere tarieven te krijgen dan elders. Woonenergie garandeert zelfs de top 3 goedkoopste energieleverancier te zijn. Start hier met energie vergelijken om te weten welke energieleverancier de goedkoopste is van allemaal!

Woonenergie.nl: Alleen voor huurwoningen

Woonenergie levert via de woningcorporaties energie aan meer dan 60.000 huurders. Woonenergie levert uitsluitend energie voor huurwoningen. Hebt u een koophuis dan kunt u geen energie van Woonenergie afnemen. Indien uw woningcorporatie niet is aangesloten bij WoonEnergie zult u eveneens geen energie kunnen afnemen.

Woonenergie ervaringen?

Via Energievergelijking.nl is het niet mogelijk om te kiezen voor energie van Woonenergie. De reden hiervan is omdat Woonenergie niet aan alle huishoudens energie kan leveren. Hebt u ervaringen met Woonenergie? Laat ze dan hier achter. Ervaringen over woonenergie.nl stellen we altijd zeer op prijs daar u andere mensen kunt helpen met het beoordelen en kiezen van een goede energieleverancier.

Plaats een reactie