Energiemaatschappij NLE vanaf nu ook prijsvechter in telecom

nlenergiegebouw

Niet alleen aanbieder in elektriciteit en gas maar nu ook aanbieder in telefonie, internet en televisie dat is wat energiemaatschappij NLE voortaan er ook naast doet. NLE oftewel de Nederlandse Energie Maatschappij biedt deze diensten nu ook aan met behulp van het netwerk van KPN.

Eerste energiemaatschappij dat telecom aanbiedt

Hiermee is de energiemaatschappij dan ook de eerste die een uitstap maakt naar de telecommarkt. NLE gaf eerder al aan het voornemen te hebben om binnen een tijdsbestek van vijf jaar 500.000 klanten aan te willen trekken voor haar nieuwe dienst. NLEx zal onder meer kunnen concurreren met het aanbod van kabelprovider Ziggo. Omdat KPN alleen een samenwerking aangegaan is en dus niet eigenaar is van het product zullen ze de eerste tijd geen winst kunnen behalen. Desondanks kan KPN toch haar concurrentie positie hiermee versterken.

KPN haar goede naam moet klanten trekken

Het overgrote deel van de consumenten is positief over KPN dus is de kans groot dat er sneller word gekozen voor NLEx. Positief detail is ook dat er geen installatiekosten worden gerekend wanneer zij overstappen naar NLEx vanaf Ziggo. Een start abonnement Alles-in-1 word nu voor €29,95 per maand aangeboden. Het gaat hierbij om DSL in drie snelheden en voor alle drie word €29,95 gevraagd het eerste jaar.

Aanvullende pakketten beschikbaar met diensten zoals HBO en onbeperkt bellen

Zo is er de mogelijkheid om het pakket uit te breiden en bestaande energieklanten die overstappen naar Alles-in-1 krijgen ook nog eens €25 korting. NLE concurreert sowieso met haar instap aanbod omdat klanten van Ziggo voor hetzelfde aanbod ruim €16 per maand meer moeten betalen. Klanten die last hebben van een zwak wifi signaal kunnen dit versterken omdat er een gratis wifi versterker word geleverd.

Energiemaatschappij NLE vanaf nu ook prijsvechter in telecom
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!