Energieprijzen gedaald maar de klant betaald hetzelfde

De energieprijzen zijn gedaald ten opzichte van de voorgaande 4 jaar. De prijzen van electriciteit en gas zijn een stuk goedkoper geworden maar de klant betaald per saldo nog steeds hetzelfde. Dit komt omdat de netwerkkosten en belastingen zijn gestegen en deze kosten maken ook deel uit van de energie rekening. Het loont daarom om de energieprijzen te vergelijken per aanbieder en de aanbiedingen via Energiecollectieven en vergelijkingssites te blijven volgen.

Voor 2013 word er een lagere energienota verwacht maar de leveranciers doen geen verdere uitspraken hierover. De voorzichtigheid heeft te maken met het feit dat er een hogere belasting komt op energie en er word opslag geheven over duurzame energie. De economische crisis zorgt ervoor dat er minder vraag is van de industrie en bedrijven dus dat is weer gunstig voor de energienota.

Energieprijzen gedaald maar de klant betaald hetzelfde
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!