Energierekening 2014 gaat omlaag

Energie informatieDe energie en gasprijzen gaan per 1 januari 2014 omlaag. Dit zal tot €70 goedkoper uitvallen voor een huishouden. Reden hiervan is dat de prijzen voor gas en steenkool goedkoper zijn geworden. Stroomprijzen zakken met 4 procent en gas met 1 procent.

Verlaging transportkosten 2014 verlichting voor portemonnee

De ACM gaf eerder al aan dat zij de transporttarieven gaan verlagen, dit omdat de rentes verlaagd zijn. De voorspelling was al dat hiermee ook de energie en gasprijzen verlaagd zouden worden. Minister Henk Kamp heeft deze maatregel dan ook op korte termijn doorgezet.

Consument profiteert van lage energierekening

Voor de consument is het een verlichting nu bekend is dat de energierekening omlaag gaat, het voorjaar 2013 is lang koud geweest, met als gevolg dat het verbruik omhoog ging. De prijs voor steenkool is historisch laag volgens de Nuon. Energieleveranciers kopen dankzij de verlaging hun stroom en gas tegen gunstige prijzen in.

Gasprijs daalt verder in 2014

Analisten verwachten tevens ook dat de gasprijzen verder zullen dalen in verband met de schaliegaswinning in de Verenigde Staten. Ook hierdoor zal de energierekening naar verwachting verder gaan dalen. Wilt u alvast uw gasprijzen 2014 vergelijken? Start dan met gas vergelijken op Energievergelijking.nl.

Energierekening vergelijken loont

Het vergelijken van de energieprijzen 2014 loont de moeite. Door zelf een energievergelijking te maken op basis van uw persoonlijke energieverbruik en uw eigen voorkeuren kunt u al snel honderden euro’s besparen op uw energierekening. Start nu met energie vergelijken en bespaar net als duizenden mensen op uw energierekening.


Energierekening 2014 gaat omlaag
1 beoordelingen 10 gemiddeld

1 gedachte over “Energierekening 2014 gaat omlaag

 1. Ik ben tot 1-1-2014 bij Essent. Ik ga akkoord als er dan geen boete ivm met voortijdig overgaan.
  Vraag:
  De tarieven zijn variabel.
  De tarieven kunnen dus omhoog gaan al naar gelang de omghoogstuwende prijzen van energie.
  Gaan deze omlaag als de energieprijzen (inkoop) omlaag gaan?

  Groet,

  Paul Djuly

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!