Energietarieven Eneco en Nuon per 1 juli 2013 omlaag

Nuon en EnecoPer 1 juli 2012 gaan energieleveranciers Eneco en Nuon hun energietarieven voor gas verlagen. Volgens de energieleveranciers is een verlaging van de tarieven mogelijk door de wereldwijde daling van de inkoopprijs van aardgas.

De tarieven voor stroom gaan ook omlaag, maar dit deze verlaging is bijna te verwaarlozen en zal daarom ook niet of nauwelijks merkbaar zijn in de energierekening.

Een huishouden met een variabel energietarief en een gemiddeld jaarlijks energieverbruik ongeveer 20 euro minder kwijt zijn dan wat ze nu betalen, aldus Eneco en Nuon. 1 januari 2013 verlaagden de energieleveranciers hun energieprijzen ook al met ruim 80 euro. De lagere energierekening die daaruit zou voortvloeien werd echter de keel om gedraaid door een gelijktijdige stijging van de energiebelasting, het netbeheertarief en de btw. Rond 1 juli 2013 stijgen deze kosten niet, waardoor de energierekening nu wel lager zal worden.

Besparen op energie?

Wilt u weten of u kunt besparen op uw energiekosten? Maak dan een energie vergelijk op basis van uw persoonlijke voorkeuren, postcode en energieverbruik. Zo weet u direct hoeveel u kunt besparen. Overigens laten we ook ook direct alle huidige aanbiedingen zien met welkomstpremies van meer dan 300 euro! Tel uit uw winst!

Energietarieven Eneco en Nuon per 1 juli 2013 omlaag
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!