Energievergelijker

De onafhankelijke energievergelijker van Energievergelijking.nl stelt u in staat het aanbod van alle aanbieders op de markt met elkaar te vergelijken. Vul uw gegevens zoals uw postcode en uw verbruik in om de energievergelijking te maken. Daarna kunt u verschillende filteropties toepassen om de voordeligste energie aanbieding te vinden die het beste aansluit op uw specifieke situatie en voorkeuren.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u gelijk zien welke aanbieders er allemaal in uw regio energie aanbieden, voor welke prijs en welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de vergelijking verfijnen naar uw eigen wensen. Zo kunt u direct zien welk energiecontract het beste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Soort contract kiezen

U kunt kiezen uit verschillende soorten contracten. Wilt u bijvoorbeeld alleen duurzame energieleveranciers vergelijken? Klik dan simpelweg op ‘Duurzaam’. Wilt u alleen contracten vergelijken met een looptijd van 1 jaar, vink dan bij contractduur ‘1 jaar’ aan. Zo makkelijk werkt energie vergelijken met de onafhankelijke energievergelijker van Energievergelijking.nl.

Stroom en/of gas

Met de energievergelijker van Energievergelijking.nl kunt u stroom en gas vergelijken. Klik op het tabblad ‘Stroom en Gas’ om het complete aanbod van alle stroom en gas aanbieders in één overzicht met elkaar te vergelijken. U kunt het aanbod van stroom en gas ook apart met elkaar vergelijken. Door te klikken op het tabblad ‘Alleen Stroom’ ziet u een vergelijking van uitsluitend alle stroom contracten. Als u klikt u op het tabblad ‘Alleen Gas’ ziet u een vergelijking van uitsluitend gas contracten. Dit kan handig zijn als u alleen stroom of alleen gas nodig heeft. Over het algemeen bent u goedkoper uit als u stroom en gas bij dezelfde aanbieder afneemt.

Klanten die via Energievergelijking.nl een energiecontract hebben aangevraagd

Een energiecontract vergelijken en aanvragen via Energievergelijking.nl is de beste manier om uw energiekosten fors te verlagen. Vele klanten hebben beoordelingen hierover geschreven na het aanvragen van een energiecontract. Hieronder een aantal positieve reviews over de gratis online energievergelijker van Energievergelijking.nl. Begin met energie vergelijken en bereken hoeveel u kan besparen!

Ziet er goed uit! Als ik dit eerder had geweten was ik allang overgestapt. Dit jaar Greenchoice gekozen. En volgend jaar weer vergelijken en overstappen!
Energie vergelijken loont echt. Ik was al ruim 10 jaar klant bij Essent en daar betaalde ik (weet ik nu) ruim 300 euro per jaar meer dan ik bij Oxxio betaal.
Jemig! Nu snap ik ook wel waarom er zoveel mensen energie vergelijken en overstappen. Ik heb in 5 minuten 320 euro bespaart op mijn jaarafrekening.
Energievergelijker
259 beoordelingen 9.6 gemiddeld