Energievergelijker

Onafhankelijke energievergelijker Met onze onafhankelijke energievergelijker vind u de goedkoopste energie. Bovendien profiteert u van de hogere kortingen waardoor u honderden euro’s kan besparen! Vermeld uw postcode en uw energieverbruik om te beginnen. De energievergelijker laat u dan direct zien wie de goedkoopste is. Pas vervolgens de filteropties toe om de energie aanbiedingen te vinden die het beste passen bij uw situatie en voorkeuren. U kunt daarna direct gratis overstappen.

100% onafhankelijke energievergelijker

De energievergelijker op Energievergelijking.nl is 100% onafhankelijk. Een onafhankelijke energievergelijker heeft als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over invloeden van 1 of meerdere energieleveranciers. Het maakt voor ons echt niet uit of u voor energieleverancier A of B kiest. Onze energievergelijker maakt de vergelijking altijd op basis van uw postcode en energieverbruik.

Bovendien hoeft u zich ook niet zorgen te maken dat u misschien een aanbieding misloopt. Onze energievergelijker speurt dagelijks meerdere vergelijkingssites af om voor u de beste deals te presenteren. Onze energievergelijker beschikt over de nieuwste acties.

Een aantal acties uit onze energievergelijker

Alle acties staan tevens in onze energievergelijker. Door uw postcode en uw energieverbruik in te vullen kunt u precies uitrekenen welke energieleverancier voor u de voordeligste actie heeft. Kijk daarbij ook naar korting. Energieleveranciers kunnen doordat ze een welkomstkorting geven extra goedkoop zijn. Het is daarbij goed om te weten dat de acties alleen het eerste jaar geldig zijn.


Concurrentie op de Nederlandse energiemarkt

De concurrentie op de Nederlandse energiemarkt word steeds groter waardoor u steeds meer kan besparen. Naast de bekende energieleveranciers zoals Essent, Nuon en Eneco kunt u kiezen uit meer dan 20 andere energieleveranciers. Daar zitten ook veel prijsvechters bij zoals een Greenchoice, BudgetEnergie, Oxxio en Energiedirect.nl. Langzaam maar zeker realiseren steeds meer mensen zich dat ze veel geld kunnen besparen op hun energiekosten. Niet alleen de consument bespaart veel geld met energie vergelijken. Bedrijven kunnen met zakelijk energie vergelijken vaak duizenden euro’s per jaar op hun energiekosten besparen!

Energievergelijker
233 beoordelingen 9.5 gemiddeld