energievergelijiking.nl

Hoe werkt de energievergelijker

Met een energievergelijker kunt u zien welke energieleveranciers u kunt kiezen en welke de voordeligste keuze is. De goedkoopste energieleverancier staat namelijk direct bovenaan. De energievergelijker zoekt automatisch de beste deals uit die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. Kies eenvoudig de duurzaamste, de beste of gewoon de goedkoopste energie deal. De keuze is aan u.

Vul uw postcode en verbruik in

energievergelijker invullenVul eerst uw postcode en energieverbruik in. Vervolgens kunnen we de kosten van alle beschikbare aanbieders berekenen en laten zien welke energie aanbieders de voordeligste keuze is. De energievergelijker laat u in de eerste instantie het complete aanbod zien gesorteerd op prijs. De goedkoopste energieleverancier staat direct bovenaan.

Vul uw postcode en verbruik in om alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken.

Prijs, kwaliteit en duurzaamheid

betrouwbare energievergelijker voorkeuren aangevenNu we alle energie aanbiedingen hebben verzameld, kunnen we beginnen het aanbod te filteren op basis van uw voorkeuren en situatie. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u alleen gebruik wilt maken van duurzame energie. De vergelijker laat u dan alleen de duurzame leveranciers zien. U kunt ook andere filteropties toepassen zoals de looptijd van het energiecontract. Ook kunt u kiezen voor vast of variabel.

Kies het beste energiecontract

online energievergelijker energiecontract aanvragenNadat u alle filters heeft toegepast blijven alleen de resultaten over die ook daadwerkelijk aansluiten op uw voorkeuren. U kunt nu een weloverwogen keuze maken, oftewel de beste energiedeal kiezen! Dat werkt heel makkelijk! Klik op Aanvragen/bekijken om naar de gewenste aanbieding op de website van de aanbieder te gaan. Vul simpelweg het energie aanvraagformulier in en klik op verzenden. De rest wijst zich vanzelf!

Snel en simpel overstappen

energie vergelijker bevestiging van aanvraagNadat u alle gegevens heeft ingevuld en het aanvraagformulier heeft ingezonden ontvangt u tevens per e-mail een welkomstbevestiging van uw aanvraag. In de bevestiging staan alle tarieven en natuurlijk de met u afgesproken kortingsacties! De nieuwe energieleverancier neemt nu de aanvraag in behandeling. Vervolgens zal de nieuwe aanbieder zo snel mogelijk of op de gewenste datum beginnen met de stroom en gas levering.

14 dagen bedenktijd

energievergelijker stap gratis overU hoeft vanaf nu niets meer te doen. De oude energieleverancier wordt door de nieuwe energieleverancier opgezegd én u heeft als consument altijd recht op de wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 14 dagen. De bedenktermijn gaat in vanaf de datum dat de aanvraag is ingediend. Als u zich achteraf heeft bedacht en om welke reden dan ook geen gebruik meer wilt maken van de aanbieding, kunt u snel en kosteloos annuleren. U krijgt de rekening voortaan van de nieuwe aanbieder. Uw energie wordt tussentijds niet onderbroken.

Energievergelijker
710 beoordelingen 9.3 gemiddeld