energievergelijiking.nl

De Beste Onafhankelijke Energievergelijker

Met onze onafhankelijke energievergelijker vergelijkt u het aanbod van alle aanbieders en profiteert u van de beste deals

Met de onafhankelijke energievergelijker kunt u honderden euro’s besparen

Duizenden mensen gebruiken onze energievergelijker voor het vinden van de goedkoopste energieleverancier omdat ze daardoor honderden euro’s kunnen besparen. Wilt u ook besparen? Gebruik onze energievergelijker met handige filter- en sorteeropties om snel en simpel de beste deal te vinden. Vermeld uw postcode en verbruik voor een vergelijking van alle beschikbare energieleveranciers.

Let op: Vergeet niet om de cookies van de leverancier te accepteren anders kunnen we de aanvraag niet controleren en bevestigen.

Met de energievergelijker vindt u de beste energiedeals

de beste onafhankelijke energievergelijkerMet onze energievergelijker kiest u in 3 simpele stappen de voordeligste energiedeal

  1. Start de energievergelijker door uw energieverbruik en uw postcode in te vullen.
  2. Pas alle filteropties toe zoals bijvoorbeeld vast of variabel tarief en looptijd contract
  3. Vergelijk het aanbod in de energievergelijker en bereken hoeveel u kan besparen.

Stap 1: Gegevens invullen

Stap 1: Gegevens invullen

energievergelijker stap 1Klik op “Gegevens wijzigen” om te beginnen en vul uw postcode en energieverbruik in. Vervolgens kunnen we de kosten van alle aanbieders berekenen en aan u laten zien welke energieleveranciers er op uw adres beschikbaar zijn. De energievergelijker laat u in de eerste instantie het complete aanbod zien gesorteerd op prijs. Bij Energievergelijking.nl staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan in de energievergelijker.

Stap 2: Voorkeuren aangeven

Stap 2: Voorkeuren aangeven

energievergelijker stap 2Nu we alle aanbiedingen hebben verzameld, kunnen we beginnen het aanbod te filteren op basis van uw voorkeuren en situatie. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u alleen gebruik wilt maken van duurzame energie. De vergelijker laat u dan alleen de duurzame leveranciers zien. U kunt ook andere filteropties toepassen zoals de looptijd van het energiecontract. Ook kunt u kiezen voor vaste of variabele energietarieven.

Stap 3: Energiecontract aanvragen

Stap 3: Energiecontract aanvragen

energievergelijker stap 3Nadat u alle filters heeft toegepast blijven alleen de resultaten over die ook daadwerkelijk aansluiten op uw voorkeuren. U kunt nu een weloverwogen keuze maken, oftewel de beste energiedeal kiezen! Dat werkt heel makkelijk! Klik op Aanvragen/bekijken om naar de gewenste aanbieding op de website van de aanbieder te gaan. Vul simpelweg het energieaanvraagformulier in en klik op verzenden. De rest wijst zich vanzelf!

Stap 4: Bevestiging van uw aanvraag

Stap 4: Bevestiging van uw aanvraag

energievergelijker stap 4Nadat u alle gegevens heeft ingevuld en het aanvraagformulier heeft ingezonden ontvangt u tevens per e-mail een welkomstbevestiging van uw aanvraag. In de bevestiging staan alle tarieven en natuurlijk de met u afgesproken kortingsacties! De nieuwe energieleverancier neemt nu de aanvraag in behandeling. Vervolgens zal de nieuwe aanbieder zo snel mogelijk of op de gewenste datum beginnen met de stroom en gas levering.

Stap 5: Gefeliciteerd met uw besparing

Stap 5: Gefeliciteerd met uw besparing

energievergelijker stap 5U hoeft verder eigenlijk niets te doen. De oude energieleverancier wordt door de nieuwe energieleverancier opgezegd. U heeft als consument altijd recht op de wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 14 dagen. De bedenktermijn gaat in vanaf de datum dat de aanvraag is ingediend. Als u zich achteraf heeft bedacht en om welke reden dan ook geen gebruik meer wilt maken van de aanbieding, kunt u zonder reden annuleren. Stroom en gas wordt tussentijds niet onderbroken. U krijgt de rekening voortaan van de nieuwe aanbieder.

Hoe werkt de energievergelijker

Hoe werkt de onafhankelijke energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u direct zien welke energieleveranciers er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijs en welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energie-vergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk direct welk energiecontract het beste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kwh en 1800 m3 besparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst!

Energiecontract kiezen

Kiezen uit verschillende energiecontracten

Op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunt u kiezen uit verschillende soorten energiecontracten. Wilt u bijvoorbeeld alleen duurzame energieleveranciers vergelijken? Klik dan simpelweg op ‘Duurzaam’. Wilt u alleen de energiecontracten vergelijken met een looptijd van 1 jaar, vink dan bij contractduur ‘1 jaar’ aan. Wilt u graag duurzame energie? Vink dan “100% Duurzaam” aan. Zo makkelijk werkt de onafhankelijke energievergelijker van Energievergelijking.nl. Als u ook zakelijke kosten wilt vergelijken, klik dan op het tabblad “Zakelijk”. U kunt zo alle zakelijke gas en licht contracten met elkaar vergelijken!

Stroom en gas

Stroom en gas prijzen vergelijken

Met de energievergelijker van Energievergelijking.nl kunt u stroom en gas prijzen vergelijken. Klik op het tabblad ‘Stroom en Gas’ om het complete aanbod van alle stroom en gas aanbieders in één overzicht met elkaar te vergelijken. U kunt het aanbod van stroom en gas ook apart met elkaar vergelijken. Door te klikken op het tabblad ‘Alleen Stroom’ ziet u een prijs vergelijking van uitsluitend alle stroom contracten. Als u klikt u op het tabblad ‘Alleen Gas’ ziet u een vergelijking van uitsluitend gas contracten. Voor als u alleen stroom of alleen gas wilt. Vaak bent u goedkoper uit als u stroom en gas bij dezelfde leverancier afneemt.

Overstappen

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden direct bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven danwel de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel.

100% Onafhankelijk

Onafhankelijke energievergelijker

Energievergelijking.nl is de 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland. Wij opereren volledig zelfstandig. Wij zijn geen onderdeel van een energieleverancier of van een andere energievergelijker. De energievergelijker is van grote waarde omdat u het energie aanbod van alle aanbieders kan vergelijken. De onafhankelijke energievergelijker trekt duizenden bezoekers aan die prijzen van energieleveranciers vergelijken. De energievergelijker vergelijkt alle beschikbare aanbieders op de markt zodat u inzicht krijgt in alle kosten en altijd kan profiteren van de beste en goedkoopste acties op de Nederlandse markt.

Energievergelijker
674 beoordelingen 9.3 gemiddeld