energievergelijiking.nl

Energievergelijker

Met onze energievergelijker kunt u energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid


Stap 1: Uw gegevens invullen

Vul uw gegevens in voor de beste vergelijking

energievergelijker invullenKlik op “Gegevens wijzigen” om te beginnen en vul uw postcode en energieverbruik in. Vervolgens kunnen we de kosten van alle aanbieders berekenen en aan u laten zien welke energieleveranciers er op uw adres beschikbaar zijn. De energievergelijker laat u in de eerste instantie het complete aanbod zien gesorteerd op prijs. Bij Energievergelijking.nl staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan in de energievergelijker.

Stap 2: Uw voorkeuren aangeven

Voorkeuren in de energievergelijker aangeven

energievergelijker voorkeuren aangevenNu we alle aanbiedingen hebben verzameld, kunnen we beginnen het aanbod te filteren op basis van uw voorkeuren en situatie. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u alleen gebruik wilt maken van duurzame energie. De vergelijker laat u dan alleen de duurzame leveranciers zien. U kunt ook andere filteropties toepassen zoals de looptijd van het energiecontract. Ook kunt u kiezen voor vaste of variabele energietarieven.

Stap 3: Energiecontract aanvragen

Het beste energiecontract aanvragen

energievergelijker energiecontract aanvragenNadat u alle filters heeft toegepast blijven alleen de resultaten over die ook daadwerkelijk aansluiten op uw voorkeuren. U kunt nu een weloverwogen keuze maken, oftewel de beste energiedeal kiezen! Dat werkt heel makkelijk! Klik op Aanvragen/bekijken om naar de gewenste aanbieding op de website van de aanbieder te gaan. Vul simpelweg het energieaanvraagformulier in en klik op verzenden. De rest wijst zich vanzelf!

Stap 4: Bevestiging van uw aanvraag

De bevestiging van uw aanvraag

energievergelijker bevestiging van aanvraagNadat u alle gegevens heeft ingevuld en het aanvraagformulier heeft ingezonden ontvangt u tevens per e-mail een welkomstbevestiging van uw aanvraag. In de bevestiging staan alle tarieven en natuurlijk de met u afgesproken kortingsacties! De nieuwe energieleverancier neemt nu de aanvraag in behandeling. Vervolgens zal de nieuwe aanbieder zo snel mogelijk of op de gewenste datum beginnen met de stroom en gas levering.

Stap 5: Bespaar op uw energiekosten

Bespaar honderden euro’s op energie

energievergelijker stap gratis overU hoeft vanaf nu niets meer te doen. De oude energieleverancier wordt door de nieuwe energieleverancier opgezegd én u heeft als consument altijd recht op de wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 14 dagen. De bedenktermijn gaat in vanaf de datum dat de aanvraag is ingediend. Als u zich achteraf heeft bedacht en om welke reden dan ook geen gebruik meer wilt maken van de aanbieding, kunt u snel en kosteloos annuleren. Stroom en gas wordt tussentijds niet onderbroken. U krijgt de rekening voortaan van de nieuwe aanbieder.