Enorme toename in opwekken groene energie van particulier

blauwe-lucht-zonnepanelen

windenergie

Het opwekken van groene energie door particulieren is enorm toegenomen. Ook is het investeren in duurzame energieprojecten door particulieren steeds meer in opkomst.

Greenchoice verwelkomt particuliere stroomopwekkers

De groene energieleverancier Greenchoice stelt dat er momenteel 110.000 particulieren zijn die hun eigen stroom opwekken, meestal gebeurt dit met zonnepanelen. Van deze particulieren zijn er 20% klant van Greenchoice, de verwachting is dat dit aantal zal stijgen in de nabije toekomst. In September zag Greenchoice haar klantenbestand groeien naar circa 20.500 die aan zelf opwekken van energie doen.

De toekomst is dat mensen zelf hun energie opwekken, of uit een natuurlijke bron in hun buurt krijgen. Duurzaam en dichtbij dat word de norm. Door zelf energie op te wekken, of door over te stappen op te investeren groene stroom. Kan ieder Nederlander moeiteloos en zonder extra kosten bijdragen aan een schonere wereld.

De energieleverancier zegt ook dat klanten die geen mogelijkheid hebben om zonnepanelen te kunnen plaatsen, ook kunnen kiezen voor andere duurzame energieprojecten, zoals projecten met windenergie daar is ook veel vraag naar en de winsten hoog. Zo hebben veel mensen winddelen gekocht tezamen doen zij aan crowdfunden, en steunen hiermee financieel een windmolen die in hoog tempo is verkocht en daarmee volledig in handen is van particulieren. Elk gekochte winddeel produceert circa 500 kWh aan stroom per jaar. Zij besparen hiermee geld en helpen mee aan een schoner milieu.

Enorme toename in opwekken groene energie van particulier
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op donderdag, 18 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op donderdag, 18 juli 2019.

Een reactie plaatsen