Enorme toename in opwekken groene energie van particulier

windenergie

Het opwekken van groene energie door particulieren is enorm toegenomen. Ook is het investeren in duurzame energieprojecten door particulieren steeds meer in opkomst.

Greenchoice verwelkomt particuliere stroomopwekkers

De groene energieleverancier Greenchoice stelt dat er momenteel 110.000 particulieren zijn die hun eigen stroom opwekken, meestal gebeurt dit met zonnepanelen. Van deze particulieren zijn er 20% klant van Greenchoice, de verwachting is dat dit aantal zal stijgen in de nabije toekomst. In September zag Greenchoice haar klantenbestand groeien naar circa 20.500 die aan zelf opwekken van energie doen.

De toekomst is dat mensen zelf hun energie opwekken, of uit een natuurlijke bron in hun buurt krijgen. Duurzaam en dichtbij dat word de norm. Door zelf energie op te wekken, of door over te stappen op te investeren groene stroom. Kan ieder Nederlander moeiteloos en zonder extra kosten bijdragen aan een schonere wereld.

De energieleverancier zegt ook dat klanten die geen mogelijkheid hebben om zonnepanelen te kunnen plaatsen, ook kunnen kiezen voor andere duurzame energieprojecten, zoals projecten met windenergie daar is ook veel vraag naar en de winsten hoog. Zo hebben veel mensen winddelen gekocht tezamen doen zij aan crowdfunden, en steunen hiermee financieel een windmolen die in hoog tempo is verkocht en daarmee volledig in handen is van particulieren. Elk gekochte winddeel produceert circa 500 kWh aan stroom per jaar. Zij besparen hiermee geld en helpen mee aan een schoner milieu.

Enorme toename in opwekken groene energie van particulier
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.