EON en Sungevity betreden samen Britse zonne-energie markt

blauwe-lucht-zonnepanelen

Energieleverancier Eon en het Amerikaanse Sungevity slaan de handen ineen en gaan de Britse zonnepanelenmarkt op. Zij zullen inhaken op de interesse voor zonnepanelen in Groot-Brittaniƫ.

Beide partijen gaan Britse markt op

Sungevity gaf eerder al aan dat zij zich wilden vestigen in Duitsland voor een samenwerking met het Duitse EON. EON wil in samenwerking met Sungevity het aandeel in zonne-energie uitbreiden in Groot-Brittaniƫ. Het Amerikaanse bedrijf heeft al eerder in een samenwerking met EON een zonnepanelen pakket ontwikkeld die op de Nederlandse markt word aangeboden.

Groot-BrittaniĆ« heeft meeste zonnepanelen geĆÆnstalleerd in 2014

Nu gaan ze dus expanderen in Groot-BrittaniĆ« omdat er veel vraag is naar zonnepanelen daar. In 2014 hadden de Britten een extra capaciteit toegevoegd van 2,4 megawatt. De Britten hebben vorig jaar de het meeste aan zonnepanelen van Europa geĆÆnstalleerd.

Andrew Birch van Sungevity: Onze expansie naar Groot BrittaniĆ« is een goed voorbeeld van hoe een zonnepanelenleverancier en een groot energiebedrijf samen kunnen werken in de energietransitie. Het uitbreiden van de samenwerking met EON is een belangrijke stap op weg naar een duurzame toekomst voor komende generatie’s.

Sungevity maakt gebruik van een innoverend systeem dat op afstand de geschiktheid van daken kan controleren of er zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Dan vervolgens kunnen geĆÆnteresseerden online hun bestelling plaatsen voor een zonnepaneelinstallatie. Sungevity geeft tevens ook een garantie af op de opbrengst ervan, wanneer de opbrengsten minder dan 95% zijn dan betaalt Sungevity dit verschil terug aan de consument.

Bron:Duurzaambedrijfsleven

EON en Sungevity betreden samen Britse zonne-energie markt
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!