Eon gaat samenwerking aan met Amerikaanse Sungevity

eonballon

Eon benelux gaat een samenwerkingsverband aan met het Amerikaanse Sungevity. Eon wil zijn aandeel in zonne-energie hiermee uitbreiden. Beide bedrijven zullen een combinatie pakket ontwikkelen om zonne-energie te kunnen bieden aan de klanten van Eon in Nederland.

Het pakket is voor klanten van Eon die voornemens zijn om zonnepanelen aan te schaffen. Sungevity nam recent al het Nederlandse Zonline over. De techniek van Sungevity sluit huisbezoeken voor een offerte uit, op basis van een sattellietfoto en een gedegen test van het dak kunnen zij berekenen hoeveel panelen er nodig zijn. Ook word er dankzij de dienstverlening van Sungevity de capaciteit die nodig is aan stroom berekend.

Het Amerikaanse bedrijf telt momenteel ruim 10.000 klanten. Door de samenwerking met Eon zal dit klantenbestand uitgebreid worden.

Eon gaat samenwerking aan met Amerikaanse Sungevity
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!