Eon gaat samenwerking aan met Amerikaanse Sungevity

eonballon

Eon benelux gaat een samenwerkingsverband aan met het Amerikaanse Sungevity. Eon wil zijn aandeel in zonne-energie hiermee uitbreiden. Beide bedrijven zullen een combinatie pakket ontwikkelen om zonne-energie te kunnen bieden aan de klanten van Eon in Nederland.

Het pakket is voor klanten van Eon die voornemens zijn om zonnepanelen aan te schaffen. Sungevity nam recent al het Nederlandse Zonline over. De techniek van Sungevity sluit huisbezoeken voor een offerte uit, op basis van een sattellietfoto en een gedegen test van het dak kunnen zij berekenen hoeveel panelen er nodig zijn. Ook word er dankzij de dienstverlening van Sungevity de capaciteit die nodig is aan stroom berekend.

Het Amerikaanse bedrijf telt momenteel ruim 10.000 klanten. Door de samenwerking met Eon zal dit klantenbestand uitgebreid worden.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen