EON sluit drie jarige gasdeal met RasGas

eonfabriek

EON heeft een drie jarige gasovereenkomst met RasGas gesloten. Het vloeibare aardgas wat afkomstig is uit Qatar zal worden getransporteerd naar het Britse Isle of Grain, waar EON zijn opslag heeft.

EON werkt aan zelfstandigheid

De gasdeal met RasGas is EON’s derde LNG-deal in een jaar tijd, en de tweede met Qatar in 8 maanden. De overeenkomst moet ervoor zorgen dat EON niet meer afhankelijk is van het Russische gas en gas uit Noorwegen.

Ondanks de huidige gascapaciteit is EON nog steeds op zoek naar nieuwe gasbronnen. Vorig jaar in Oktober ging EON een deal aan met Qatar voor een gaslevering van 5 jaar. Dit gas zal worden getransporteerd naar de Nederlandse gasterminal Gate in Rotterdam. Een andere overeenkomst die EON heeft lopen, is de overeenkomst met Canada’s Pieridae Energie aan de oostkust van Canada voor 20 jaar.

EON sluit drie jarige gasdeal met RasGas
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!