Eon UK krijgt permissie om offshore windpark te bouwen

 

Eon heeft van de Britse overheid toestemming gekregen om een offshore windpark te mogen bouwen. Aan de Oostkust moet een windpark komen met een geinstalleerd vermogen van 700 megawatt aan windenergie.

Windenergieproject zorgt voor extra werkgelegenheid

Het nieuwe windpark zorgt tevens ook voor veel werkgelegenheid, zo kunnen er 750 banen gecreeerd worden en kunnen 450.000 huishoudens worden voorzien in hun energiebehoefte.

Het Verenigd Koninkrijk is koploper op het gebied van windenergie zij hebben het meeste aan windenergie geinstalleerd. Met de Rampion windfarm zal de capaciteit aan windenergie met 10 gigawatt toenemen in 2020. Op dit moment heeft het Verenigd Koninkrijk een geinstalleerd vermogen van 3,7 gigawatt.

Eon UK krijgt permissie om offshore windpark te bouwen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.