Eon UK krijgt permissie om offshore windpark te bouwen

 

Eon heeft van de Britse overheid toestemming gekregen om een offshore windpark te mogen bouwen. Aan de Oostkust moet een windpark komen met een geinstalleerd vermogen van 700 megawatt aan windenergie.

Windenergieproject zorgt voor extra werkgelegenheid

Het nieuwe windpark zorgt tevens ook voor veel werkgelegenheid, zo kunnen er 750 banen gecreeerd worden en kunnen 450.000 huishoudens worden voorzien in hun energiebehoefte.

Het Verenigd Koninkrijk is koploper op het gebied van windenergie zij hebben het meeste aan windenergie geinstalleerd. Met de Rampion windfarm zal de capaciteit aan windenergie met 10 gigawatt toenemen in 2020. Op dit moment heeft het Verenigd Koninkrijk een geinstalleerd vermogen van 3,7 gigawatt.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op donderdag, 18 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op donderdag, 18 juli 2019.

Een reactie plaatsen