Eon’s project met P2G presteert goed

powertogas

Eon Duitsland heeft goed gepresteerd met haar Power to Gas pilot in het oosten van Duitsland. Zij hebben meer dan 2 mln kilowatt uur waterstof energie toegevoegd aan het gasnet.

Het project van Eon dat zich in Falkenhagen bevind heeft een opwek capaciteit van 2 MW en zet water om in waterstof met duurzame energie, het is mogelijk om 360 kubieke meter per uur om te zetten. Het project loopt nog maar een jaar maar EON heeft aanzienlijk potentie ermee geboekt.

Momenteel is EON bezig met het bouwen van een tweede Power to Gas fabriek in Reitbrook vlakbij Hamburg, de fabriek zal volgend jaar 2015 geopend worden. Deze fabriek zal gaan werken met efficiëntere elektrolyse apparatuur om het proces van Power to Gas nog meer te optimaliseren.

Eon’s project met P2G presteert goed
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!