Essent neemt tweetal bedrijven over

Energiebedrijf Essent heeft een tweetal bedrijven overgenomen: EnergieWonen Groep en ZON7. De twee bedrijven leveren en installeren zonnepaneelsystemen door heel Nederland. Het is voor Essent een belangrijke strategische stap om hun aanvullende diensten aan te kunnen blijven bieden.

De duurzame dienstverlening van Essent

Essent ziet natuurlijk ook een verschuiving in de dienstverlening. Van oorsprong is het een energieleverancier, maar steeds meer huishoudens kiezen voor duurzame installaties. Uiteraard betekent dit tegelijkertijd ook dat Essent minder energie hoeft te leveren. De energieleverancier levert deze installaties dan ook. Met de aanvullende energiediensten, waaronder het installeren van cv-installaties, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie heeft de energieleverancier een breed dienstenpakket.

Essent streeft ernaar om al haar klanten een verminderd CO2-percentage uit te laten uitstoten. Dat kan natuurlijk met duurzame investeringen.

Marktleider

Essent is marktleider als het gaat om het leveren van zonnepanelen voor de consumentenmarkt. Die markt wordt ook steeds groter, want steeds meer huishoudens kiezen voor zonnepanelen. Het is inmiddels algemeen bekend dat zonnepanelen zichzelf terugverdienen en dat dit een goede investering is. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, neemt het bedrijf dus ook deze twee bedrijven over: EnergieWonen Groep en ZON7. Zo kan de energieleverancier blijven bijdragen aan een duurzaam Nederland.

EnergieWonen Groep en ZON7 zijn twee bedrijven die door heel Nederland leveren. Dat blijft ook zo onder de vlag van Essent. De positie van de bedrijven wordt op deze manier verder verstrekt met de hulp van de energiemaatschappij.

Kiest u ook voor een duurzaam Nederland?

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzaam Nederland? Dan kunt u kiezen voor groene stroom. Daarvoor kunt u energie vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is hierbij belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis daarvan staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Vergeet niet te selecteren dat u graag wilt kiezen voor duurzame stroom. Daarvoor kunt u onze handige filters raadplegen. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten! Daarmee bespaart niet alleen op uw energierekening 2019, maar ook kunt u nog eens duurzamer wonen.

Essent neemt tweetal bedrijven over
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.