Essent verkoopt snelladers voor gadgets

essentlaadstation

Essent bied sinds kort snelladers aan voor gadgets zoals: smartphones en tablets. De zogenoemde snellaadstations zijn kluisjes met een sleutel.Het bied gemak zodat men op openbare locatie’s snel zijn telefoon kan opladen. Dus geen eigen laders meer mee in de tas of op zoek naar een stopcontact.

De smartphone of tablet word in het kluisje geplaatst en het station meet de capaciteit van het toestel om vervolgens zo snel mogelijk op te laden. Essent verkoopt de stations niet zelf maar levert en verkoopt ze aan bedrijven zoals Media Markt, Kandinsky College VMBO, Coffee Virus, en de Tigchelaar Groep. Zij zijn de eerste eigenaren van de snellaadstations.

Essent verkoopt snelladers voor gadgets
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.