Extra investeringen nodig voor aanpassing Energienet

logo elektriciteitsnet

Volgens de Telegraaf heeft ons elektriciteitsnet een grote financiele investering nodig om het energienet aan te kunnen passen. Deze investering zou een 20 tot 70 mrd extra zijn. Door de afspraken uit het nieuwe energieakkoord moet ons energienet aangepast worden aan stroomleveranties die de vergroening met zich meebrengt.

Verduurzaming kost extra geld

Door de komst van extra zonne-energie en de windparken op zee alleen al behoeft het energienet al extra aanpassingen. Met de komst van de elektrische auto’s is deze aanpassing ook nodig. Onze huidige elektriciteitsvoorziening is hier niet op gebouwd en dit kan uiteindelijk voor storingen gaan zorgen met een grote schade tot gevolg. Nu word er ieder jaar 2 mrd uitgegeven om het energienet te vernieuwen. Met het oog op de vergroening waar Nederland mee bezig is,  is het energienet van nu niet toereikend genoeg. Daarom geven de netwerkbedrijven de waarschuwing ook af dat er miljarden extra nodig zijn om aan deze vergroening te kunnen voldoen, gebeurd dit niet dan zullen de kosten de pan uitrijzen.

 

Extra investeringen nodig voor aanpassing Energienet
3 beoordelingen 8.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!