Financiƫle impuls van Google voor betaalbare zonne-energie

zonnecellen

Solarcity heeft bekendgemaakt dat Google 300 mln dollar betaald aan een fonds die ervoor zorgt dat Amerikaanse huishoudens op een goedkope manier zonne-energie kunnen afnemen.

Fonds bied gratis zonnepanelen en installatie aan

Solarcity zal op haar beurt vanuit het fonds gratis zonnepanelen gaan aanbieden. Veertien Amerikaanse staten komen hiervoor in aanmerking. Het totale bedrag van het fonds bedraagt 750 mln dollar, waarvan Google 300 mln dollar zal gaan inleggen.

Google heeft eerder geĆÆnvesteerd in Solarcity

Google heeft eerder in dergelijke fondsen geld geĆÆnvesteerd zoals vorig jaar in een fonds dat het leasen van zonnepanelen mogelijk maakte. Het bedrijf zit in ieder geval niet stil de afgelopen jaren, ook Zuid-Afrika mocht 12 mln dollar ontvangen voor een zonnepark daar.

Recentelijk nog heeft Google een overeenkomst gesloten met Eneco om windenergie af te gaan nemen van de energieleverancier. In totaal heeft Google al 1.5 mrd dollar in duurzame energie geĆÆnvesteerd om bedrijven en consumenten te stimuleren.

Zonne-energie zal goedkoper zijn dan huidig stroom aanbod

Dit project zorgt ervoor dat huishoudens alleen de zonne-energie hoeven af te nemen. Naar verwachting zal zonne-energie goedkoper zijn in vergelijking met de huidige energie de ze nu gebruiken.

Bron: Nu.nl

Financiƫle impuls van Google voor betaalbare zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.