Financiële vergoeding voor overlast windmolen

windmolenopland

De eigenaren van de windparken willen de omwonenden in de buurt van een windpark en windmolen financieel tegemoet komen. De eigenaren investeren 3000 euro per windmolen dat zal worden gestort in een daarvoor bedoeld fonds.

Dit blijkt uit de nieuwe gedragscode van de NWEA ( Nederlandse Wind Energie Associatie ). De overkoepelende organisatie’s wil daarmee meer ondersteuning behalen voor windenergie. De omwonenden zullen meer worden betrokken bij de plannen van de NWEA en ze de mogelijkheid bieden om te profiteren van de opbrengst van de windmolen.

Toch blijkt er kritiek op deze plannen en vinden ze het voorstel mager omdat de eigenaren een tienvoud uitbesteden voor de grondprijs van de windmolens. Het voorstel zal eerst moeten worden bekeken en goedkeuring moeten krijgen. Het verzet van de burgers is niet ongegrond wanneer je kijkt naar de overlast die het veroorzaakt en de waardebepaling van de woning bij verkoop. Nederland zal tot 2020 veel windparken realiseren om aan het gestelde percentage van duurzame energie te kunnen voldoen in het Energieakkoord.

Energiebedrijven vergelijken

Het vergelijken van de prijzen kan veel tijd kosten als u alles zelf moet uitvinden. Gelukkig kunt u zelf heel gemakkelijk energie vergelijken met onze onafhankelijke prijsvergelijker. Daarmee laten wij u zien welk energiebedrijf voor u het meest voordelig is. Maak dus snel een vergelijking en u kunt direct fors besparen!

Financiële vergoeding voor overlast windmolen
1 beoordelingen 2 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.