Flinke opmars aan zonne-energie voorspeld

blauwe-lucht-zonnepanelen

De Deutsche bank voorspeld dat er een flinke opmars op komst is in zonne-energie. In een rapport van de bank beweren zij dat er een tweede goudkoorts eraan komt in het aandeel van zonne-energie. Momenteel is er genoeg vraag naar zonne-energie en die breid zich alleen maar uit.

Stijging in aandeel zonne-energie loopt op

Zo word er in 2014 46 GW extra aan zonne-energie geplaatst en voor 2015 word er een stijging van 25% verwacht. Momenteel bedekken de Verenigde Staten, China en Japan het grootste aandeel in zonne-energie. Vooral China en Japan zagen hun aandeel enorm stijgen in 2013 met een 45 tot 50%.

Aanbieders van zonnepanelen focussen nu meer op kostenbesparende middelen zoals het installeren van de zonnepanelen en het aantrekken van nieuwe klanten, hierdoor is de aanschafprijs aantrekkelijker geworden.

Duitsers het eerst ”getroffen” door goudkoorts

Duitsland was het eerste land die getroffen werd door de goudkoorts die zonne-energie genoemd word, de Duitse overheid verschafte subsidie’s en er werd op grote schaal zonne-energie geinstalleerd. Duitsland wekte de meeste zonne-energie op: Ā Zij hebben een geinstalleerd vermogen van 34 GW en deze trend zet zich nog steeds voort. De Amerikanen hebben de Duitsers nu ingehaald naast het beruchte schaliegas staat het opwekken van zonne-energie in de Verenigde staten op de tweede plaats.

Flinke opmars aan zonne-energie voorspeld
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.