Ford Motors gaat investeren in zonne-energie

solarcarport-ford

Ford Motor’s gaat samenwerken met DTE Energy en Domino Farms om twee zonneboerderijen te gaan bouwen in Michigan. DTE Energy is de grootste investeerder van Amerika in zonne-energie.

DTE Energy is al begonnen met het bouwen van de zonneboerderij op het terrein van Domino’s Farms die een geïnstalleerd vermogen zal hebben van 1.1 megawatt. De zonneboerderij zal aan het eind van dit jaar klaar zijn en in productie gaan. Paul Roney van Domino’s Farms zegt dat de zonne-installatie opbrengst voor 25% in de energiebehoefte van het bedrijf kan voorzien.

In Dearborn ging een zonneproject van Ford Motor’s van start, het project genereert 1 megawatt aan stroom. Het project bied ook 360 parkeerplaatsen aan met 30 oplaadstations voor elektrische auto’s. Het is één van de grootste zonne carporten van het mid-westen. DTE Energy zal de zonneprojecten 20 jaar gaan onderhouden.

DTE Energy is dit zonneproject in 2009 al gestart en heeft sindsdien 10 megawatt aan zonne-energie geïnstalleerd in de staat Michigan.

Bron:PVMagazine

Ford Motors gaat investeren in zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!