Fransen steunen energiebesparing 30% in 2030

logo windturbine

Frankrijk is voor het voorstel van de EU om een energiebesparing van 30% in 2030 te kunnen behalen.

EU focust op meer onafhankelijke energielevering

De EU wil het aandeel duurzame energie vergroten en gaat voor emissiereducties daarover zijn zij in overeenstemming met de overige EU-lidstaten. De afhankelijkheid van het gas uit Rusland moet door alle conflicten daaromtrent afgebouwd worden.

Groot-Brittannië heeft gepleit voor een emissiereductie van 40% in 2030. De andere Europese landen zijn al bijna op schema wat betreft de gevraagde 20% duurzame energie in 2020. Commissievoorzitter Jean- Claude Junker stelde dat 30% duurzaam het minimum is en dat er gestreeft word naar een groter percentage.

Frankrijk zet zich nu in om de beloofde 30% te behalen aan duurzame energie. Er zijn nog geen overeenstemmingen bereikt over hoe de energiebesparende maatregelen getroffen moeten worden. De kosten die het met zich meebrengt worden eerst bekeken. Zo zou er uit de doelstelling ook blijken dat de energiebesparing een economische groei van 4% met zich meebrengt, dit is alleen maar gunstiger zoals bijvoorbeeld de extra banen die het oplevert voor de bevolking. Ook zullen de maatregelen op langere termijn leiden tot lagere energieprijzen.

Fransen steunen energiebesparing 30% in 2030
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!