Gas moet beoordeling krijgen op ”schoonheid”

Volgens de Telegraaf vind Liesbeth van Tongeren van Groenlinks dat ons gas moet worden gekwalificeerd, zij bedacht een sterrensysteem, hoe schoner het gas des te meer sterren het heeft.

Consument krijgt meer duidelijkheid in keuze

Met het bedachte sterrensysteem kan de klant zelf kiezen voor groen gas of grijs gas. Gaat de klant voor goedkoop grijs gas? dan heeft het gas Ć©Ć©n ster, hoe duurzamer het gas word opgewekt des te meer sterren het gas krijgt toebedeeld. De energiemaatschappijen zijn ook wel voor een dergelijk systeem. Ook wil Van Tongeren mensen stimuleren om te kiezen voor groen gas Zij denkt ook dat aardgas niet duurder hoeft te zijn dan schaliegas waar zoveel commotie rondom is.

Gas vergelijken op duurzaamheid

De VVD vind ook dat de klant de keuze mag hebben waar het betreft de kwaliteiten in gas. een klant kan in de toekomst dan de gasprijzen vergelijken op duurzaamheid, ook wil ze hiermee voorkomen dat het schaliegas opgedrongen word aan de klant. GroenLinks is fel tegen de komst van schaliegas, aangezien er voor stroom al een soortgelijk systeem is zoals het labelen, moet dit ook mogelijk gemaakt worden voor gas.

Van Tongeren zal het wetsvoorstel indienen, en de omringende en deelnemende partijen krijgen dan de kans om te discussiƫren erover, voorts denkt ze wel dat er een groot draagvlak is voor haar sterrenstysteem, temeer omdat het kabinet keuzevrijheid belangrijk vind. Binnenkort neemt het kabinet een besluit over het boren naar schaliegas.

Gasprijzen vergelijken

Met Energievergelijking.nl kunt u gemakkelijk en snel gas vergelijken. Ga naar onze onafhankelijke energievergelijker om alle gasprijzen met elkaar te vergelijken. U weet dan direct welke gasleverancier voor u het meest voordelig is.

Gas moet beoordeling krijgen op ”schoonheid”
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.