Gaskosten stijgen in 2017 hoe voorkom je een hoge eindafrekening?

gasmeter aflezenNu bekend is dat de kosten voor het gasverbruik nog duurder gaan worden in 2017 is het niet ondenkbaar dat dit resulteren kan in een dikke eindafrekening. De belastingen worden weer verhoogd maar ook de gastransport tarieven zullen verhoogd worden. Reden te meer om nu alvast te starten met gas besparen. Op deze manier voorkomt u dat u honderden euro’s bijbetalen moet.

Zet thermostaat tijdig aan en uit

Moet u er in de ochtend vroeg uit om te gaan werken? Denk er dan aan om de thermostaatknop tijdig aan en uit te zetten. Overdag heeft u dan geen gas nodig om de woning te verwarmen wanneer er toch niemand in huis is. Neem nadat u wakker bent geworden een flinke bak warme thee of koffie om warm te worden. Na het douchen kunt u zich alvast goed warm aankleden en de kans is groot dat u snel moet ontbijten om daarna uw weg te vervolgen naar uw werk. Vraag u zelf dan ook af of de verwarming dan wel aan moet voor dat luttele uurtje.

Grootte en type woning en gasverbruik

In wat voor woning woont u? Is het een vrijstaande woning dan zal uw verbruik hoger zijn dan degene die in een appartement woont. Probeer uw woning zoveel mogelijk te isoleren waar dat nodig is, u houdt daarmee de koude buiten en de warmte behaaglijk binnen. Woonachtigen in een appartement hebben het voordeel dat de buren onder, boven en naast hun de woning voldoende warm houden. U hoeft daardoor minder te stoken. Het belangrijkste is dat u u zelf gaat aanleren om zo zuinig mogelijk met gas om te gaan.

Gas besparen door radiatoren uit te draaien

De meeste nieuwbouw woningen hebben een warmte terugwin unit die de warmte in de woning circuleert waardoor de eigenaren een paar honderd euro per jaar kunnen besparen op hun gasverbruik. Maar niet iedereen is gezegend met een warmte terug systeem. Toch kunt u overwegen om in bepaalde vertrekken de radiatoren uit te laten, u verbruikt dan geen gas in deze vertrekken wat weer gas bespaart.

Kleedt u tegen de kou

Extra dekens wanneer u thuis op de bank zit helpen ook enorm om de koude tegen te gaan. Er worden tegenwoordig mooie warme plaids verkocht in schitterende kleuren. Als u zich ook naar de kou kleed hoeft u geen last te hebben van een koude winter. Natuurlijk beslist u zelf hoe u besluit te besparen op uw gasverbruik maar met deze tips komt u al een heel eind en bespaart u veel geld.

Zoek de goedkoopste gasprijzen met EnergieVergelijking.nl

Tot slot kunt u uw gastarieven gaan vergelijken zodat u kunt berekenen hoeveel u minder gaat betalen voor uw gaskosten. Er zijn ontzettend veel gas aanbiedingen verkrijgbaar en er zitten genoeg goedkopere energieleveranciers tussen. Vergelijkt u de energie en gastarieven? Dan bespaart u zelfs nog veel meer. Bekijk met de Energievergelijker van EnergieVergelijking.nl waar het meeste voordeel te behalen valt. Stap vandaag nog gratis over met een zorg minder en een voordeel extra.

Gaskosten stijgen in 2017 hoe voorkom je een hoge eindafrekening?
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!