Gasprijzen voor bedrijven gestegen

tariefverlaging

Het Centraal Bureau voor Statistiek ( CBS ) meldde woensdag dat de gasprijzen voor bedrijven enorm zijn gestegen. De stijging werd vooral geconstateerd bij klein verbruik en middelmatig verbruik.

Hoe hoger het verbruik hoe hoger de gasprijs

Met name de extra belasting op elektriciteit zorgt voor hogere prijzen. Een dergelijk bedrijf betaald 1/3 meer aan gas. De bedrijven vallen in dezelfde categorie als particulieren. De gasprijs bedraagt circa 40% aan belastingen, waar dit in 2010 nog 38% was. Wanneer een bedrijf een hoger verbruik heeft word daar ook meer voor de gasprijs betaald.

Zakelijk de gas en energieprijzen vergelijken?

Grote bedrijven met een zeer groot verbruik zagen een stijging tegemoet van 23%. Heeft u een bedrijf en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de prijs voor gas? Met onze energievergelijker weet u snel en simpel welke gasleverancier voor u het meest geschikt is. Start met energie vergelijken en bespaar!

Gasprijzen voor bedrijven gestegen
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.