Gasrekening 2016

gasrekening 2016De gasrekening 2016 is afhankelijk van hoeveel gas u gaat verbruiken en bij welke gasleverancier u klant bent.Hoe meer gas u verbruikt hoe hoger uw gasrekening. Ieder jaar stappen mensen over naar een goedkopere gas aanbieding om zodoende geld te besparen. U bespaart hiermee enkele tientjes per maand vermenigvuldigt met de 12 maanden komt u hiermee op een besparing van honderden euro’s per jaar.

Belasting op gas in 2016 omhoog

De overheid heeft een belasting ingevoerd voor consumenten en bedrijven op aardgas, dit betekent dat uw gasrekening duurder word. Om zoveel mogelijk te besparen kunt u het beste ieder jaar uw gasrekening onder een vergrootglas leggen en zodoende de gasprijzen te vergelijken. Energiebedrijven verwelkomen u maar wat graag als nieuwe klant, zij bieden u hiervoor een fikse welkomstpremie aan. Let goed op de tarieven die voor gas betaalt worden en maak een goede gas vergelijking op EnergieVergelijking.nl.

Transportkosten gas in 2016 omlaag

Hoewel de belasting voor gas in 2016 is verhoogd, is er ook een meevaller. De transportkosten zijn in 2016 namelijk verlaagd. Consumenten zullen in 2016 iets minder betalen voor het transport gas van hun regionale netbeheerder. In 2014 en 2015 daalden de transporttarieven ook al. Het maximumtarief voor 2016 zal van €327,52 dalen naar €321,80. Let op: Het maximum tarief verschilt per netbeheerder. Het is niet mogelijk om te veranderen van Netbeheerder. Wel kunt u kiezen voor een andere goedkopere gasleverancier om zodoende toch te kunnen besparen.

Gasrekening 2016 vergelijken?

Vergelijk bij ons de gasrekening 2016 en stap gemakkelijk over naar de goedkoopste gasleverancier van Nederland. Zo zet u uw gasprijzen 2016 al vast voor het komende jaar. Verstandig is om de gasprijzen voor maximaal een jaar vast te leggen zodat u ieder jaar weer een graantje meepikt van de welkomstpremie’s die energiebedrijven aanbieden.

De gasrekening van 2016 berekenen

Met onze onafhankelijke energievergelijker kunt u alle gastarieven van alle gasleveranciers berekenen op basis van uw eigen situatie en persoonlijke voorkeuren. U krijgt direct te zien wat de exacte kosten zijn die op uw gasrekening komen te staan als u klant bent geworden bij één van de aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Er zijn veel verschillende contracten beschikbaar waar u uit kunt kiezen, wij helpen u graag mee met het maken van de beste keuze. Start snel met energie vergelijken en ontdek hoe gemakkelijk uw voordeel kan zijn op EnergieVergelijking.nl.

 

Gasrekening 2016
4 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.