Gasterra gaat groot biogascontract aan met Bio Rights

Groen gas

Gasterra heeft een groot biogascontract gesloten met Bio Rights, het is tot nu toe de grootste overeenkomst die Gasterra is aangegaan. De afspraak is dat  er ieder jaar 23 mln m3 aan groen gas word toegevoegd aan het gasnetwerk. Het zal de gasbehoefte voorzien van ruim 15.000 huishoudens.

Realisatie van biobrandstoffabriek

Er word gestart met de bouw van een biobrandstoffabriek in Hardenberg waar biomassa word verwerkt tot biogas en bio-ethanol. Het project zal 48 mln gaan kosten en deze kosten worden gedragen door Bio Rights. Het geproduceerde biogas zal worden toegevoegd aan het gasnetwerk nadat het eerst word verwerkt tot een goede gaskwaliteit. De CO2 die vrijkomt word opgevangen voor hergebruik en/of verkocht aan de agrarische sector. De productie komt voort uit biomassa restafval, hierdoor is het een tweede generatie biobrandstof.

Gasterra is een aftakking van de Nederlandse Gasunie en werd opgericht in 1963, Gasterra werd  gesepareerd van de Gasunie in 2005. Gasterra houd zich bezig met gaslevering en de verkoop ervan.

Gasterra gaat groot biogascontract aan met Bio Rights
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.