Gasunie lanceert New Energy

groen gas

De Gasunie heeft een nieuw onderdeel gelanceerd: New Energy. Met New Energy wil Gasunie de energievoorziening verduurzamen.

Andere gasvoorzieningen bekijken

Belangrijkste punten die Gasunie wil bewerkstelligen zijn: nieuwe bedrijfsconcepten¬†cre√ęren en samenwerkingen met partners aangaan. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe power-to-gasfabriek te Delfzijl, hier word onder andere groene stroom ¬†omgezet in gas. De fabriek word in samenwerking met de provincie Groningen, Siemens, netbeheerder Stedin en Torrgas gerealiseerd.

Omdat de gasvoorraad in Slochteren niet oneindig is kijkt Gasunie naar andere optie’s om te verduurzamen. √Č√©n van deze optie’s is bijvoorbeeld biogas verder te ontwikkelen, en om uit overschotten van duurzame bronnen gas te produceren.

 

Gasunie lanceert New Energy
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!