Gasverbruik afgelopen winter gedaald met 20%

groen gas

Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddelde gasverbruik van huishoudens met 20% gedaald is ten opzichte van de winter van 2012/2013. Essent heeft uitgerekend op een verbruik van 1440 m3 gas dat het een huishouden 23 euro heeft bespaard.

Zachte winter 2014

In vergelijking met de vorige winter is het momenteel vrij zacht voor de tijd van het jaar, waardoor men minder gas verbruikt. Niet iedereen zal meteen het verschil opmerken de jaarrekening zal uitwijzen over welke periode het verbruik verminderd is. De grootste verschillen zijn op te merken voor vrijstaande woningen deze hebben een grotere oppervlakte die verwarmd moet worden.

Bent u benieuwd naar de gasprijzen 2014? Maak dan een vergelijking van verschillende gastarieven op Energievergelijking.nl.

Gasverbruik afgelopen winter gedaald met 20%
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.