Gazprom sluit pas deal met Kiev als gasschuld word voldaan

gazprombuilding

Het Russische Gazprom heeft aangegeven dat zij pas overgaan tot een nieuwe overeenkomst wanneer Kiev alvast zijn schuld betaald. Beider partijen kunnen het maar niet eens worden met elkaar. Ondanks onderhandelingen ligt alles nog open op tafel.

OekraĂŻne wil haar schuld pas voldoen wanneer er een nieuwe gasprijs word genoemd. De beide partijen liggen al geruime tijd met elkaar in de clinch over de gasschuld en de daarbij behorende gasprijzen. Gazprom heeft daarom sanctie’s opgelegd aan het land. De omringende landen maken zich ernstig zorgen omdat een gedeelte van het gas door het land loopt.

Beginnen met aflossen bevordert onderhandelingen

In een eerder akkoord werd vastgelegd dat Oekraine alvast een 1,5 mrd zal betalen. Maar dit plan moest nog worden goedgekeurd door de politiek en de gasbedrijven zelf. Onderhandelaars pleitten ervoor dat een vooruitbetaling nodig is om verder te kunnen gaan met de onderhandelingen over de nieuwe gasprijs.

Gazprom blijft momenteel één van de grootste gasleveranciers het heeft onlangs een megadeal met China gesloten voor het leveren van gas.

 

 

 

 

Gazprom sluit pas deal met Kiev als gasschuld word voldaan
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!