Gazprom stopt met gaslevering Oekraine

gazprom building

Rusland heeft de gaslevering aan de Oekraine stopgezet. De Oekraine kon niet de 1,95 mrd dollar terugbetalen. Het land moet vanaf nu eerst betalen voor zijn gaslevering voor het geleverd word.

Gazprom blijft gaslevering naar Europa transporteren

De Russische Energieleverancier Gazprom zegt dat de rest van Europa zich geen zorgen hoeft te maken over het gastransport, deze zal nog steeds worden getransporteerd via de Oekraine.

Oekraine zou gas kunnen terugpompen vanuit Zuid-Europa maar Gazprom heeft dit nadrukkelijk verboden. Zelf heeft het land een gasreserve van ongeveer 12 mrd m3, maar dit is niet toereikend gezien de gasbehoefte van 55 mrd kubieke meter.

De Europese unie wil deze maand de onderhandelingen met beide partijen weer voortzetten om tot een goed compromis te komen.

Gazprom stopt met gaslevering Oekraine
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!