Gazprom’s miljarden omzet aan gaslevering

logo roebel

Gazprom heeft bekend gemaakt dat het in 2013 15% meer aan gas heeft geleverd aan Europa. Daarmee behaalden zij een omzet van ruim 33,9 mrd euro.

Gazprom levert ruim 25% aardgas aan Europa

De Russische energieleverancier voorziet meer dan 25% aan aardgas aan Europa. Zij leverden in totaal 477 mrd m3 aan gas. Hier vallen buiten Europa ook de Russische energiemarkt en de voormalige Sovjetunie. Gazprom gaf verder aan dat het conflict met de Oekraïne de gaslevering aan Europa problematisch kan worden. Dit omdat Gazprom gebruik maakt van de pijpleidingen van de Oekraïne om gas te transporteren naar Europa.

Wanneer er financiele beperkingen worden opgelegd vanuit het Westen tegen Rusland dan kan dit negatief uitpakken voor Gazprom.

Gazprom’s miljarden omzet aan gaslevering
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!