Gemeente Lopik verduurzaamt: 864 zonnepanelen op de daken

De gemeente Lopik heeft zonnepanelen laten plaatsen op het raadshuis en de gemeentewerf. Er zijn maar liefst 864 zonnepanelen geplaatst door het installatiebedrijf Volt4U.

Er liggen 210 zonnepanelen op het raadshuis, terwijl er 654 zonnepanelen op de gemeentewerf liggen.

Natuur- & Milieufederatie Utrecht

De begeleiding is ondersteund door het Natuur- & Milieufederatie Utrecht. Zij hebben onder andere de analyses, berekeningen en subsidieaanvragen onder handen genomen. De zonnepanelen werden geplaatst door Volt4U en het Natuur- & Milieufederatie Utrecht heeft hen daarin begeleid. De federatie houdt het hier niet bij: inmiddels zijn er samenwerkingen gestart met Stichting Duurzaam Lopikerwaard. Men gaat nu aan de slag met verscheidene andere maatschappelijke projecten. Zo worden onder andere dorpshuizen en scholen ook voorzien van zonnepanelen.

Tip: wilt u uw woning ook verduurzamen? Overweeg om over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier en kies voor duurzame energie!

Gemeente Lopik verduurzaamt: 864 zonnepanelen op de daken
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.