General Electric komt met Space Frame Tower

duurzameenergie

Het Amerikaanse General Electric komt met een zogenoemde Space Frame Tower die zij volgende week gaan onthullen. De 139 meter hoge toren  word een nieuw ontwerp voor windturbines. De nieuwe toren word met minder staal gebouwd.

Met het nieuwe ontwerp kan er enorm bespaard worden op staalgebruik en de transportkosten volgens de energiemaatschappij. Het uiterlijk van de Space Frame Tower zal doen denken aan de Eiffeltoren. De basis van de toren zal breder worden dan de basis van de huidige windmolens. Dankzij de bestendigheid kan er hoger gebouwd worden en zal er minder staal nodig zijn.

Nog een belangrijk detail: Het nieuwe ontwerp zorgt ook voor een besparing op de transportkosten. De onderdelen van de Space Frame Tower zijn makkelijk in een zeecontainer te vervoeren. De klassieke windmolens hebben een hoogte van 100 meter. General Electric heeft de verwachting dat de vraag naar windmolens volgens deze constructie zal toenemen, met zelfs hoogtes van 150 meter.

General Electric komt met Space Frame Tower
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!