Gesplitst zusterbedrijf Eon heet Uniper

eonfabriek

Eon’s zusterbedrijf dat voortkomt uit de splitsing van het bedrijf gaat Uniper heten. Uniper staat voor unieke prestatie en een hoog niveau van deskundigheid. De naam werd getrokken uit meer dan 3000 voorstellen.

Uniper voor grijze energie

Uniper gaat zich bezighouden met de opwekking uit fossiele brandstoffen, de handel in energie en het exploreren ervan. Het nieuwe bedrijf zal zich in 2016 vestigen in Düsseldorf.

EON gaat duurzaam verder

EON zelf zal haar activiteiten voorzetten in Essen. Met het splitsen van het bedrijf kan EON zich beter focussen op duurzame energie zonder dat het de toekomst van het bedrijf in gevaar brengt.

Ondanks malaise zet EON door met nieuwe overeenkomsten

Onlangs sloot EON een gasovereenkomst van 20 jaar met Meridian LNG Holdings Corp. EON zal het LNG Gas gaan afnemen van het bedrijf en vergroot hiermee haar gasactiviteiten op zakelijke gasmarkten in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Bron: Wallstreet Journal

 

Gesplitst zusterbedrijf Eon heet Uniper
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.