Goldman Sachs investeert 1 biljoen dollar in hernieuwbare energie Japan

 

renewable-energy

De Goldman Sachs Group heeft een target gesteld van 1 biljoen dollar om in duurzame energie te investeren in Japan. Voor dit doel heeft Goldman Sachs de Renewable Project Bond Trust in het leven geroepen.

Bedrijven ondersteunen in het vergroten van omzet

Vanuit deze trust zal de financiële instelling de komende jaren geld steken in projecten in zonne-energie en windenergie plus andere duurzame projecten. Zij geven hiermee andere investeerders ook toegang geven tot de Japanse kapitaalmarkt.

Op dit moment is de Goldman Sachs Group vooral gericht op zonne-energie, maar zijn zij voornemens om hun activiteiten in duurzame energie uit te breiden. Vanuit de Trust zal het bedrijf aantrekkelijke tarieven bieden aan bedrijven die hun omzet willen vergroten met hernieuwbare energie via de kapitaalmarkten.

Goldman Sachs wil wereldwijd duurzame energie steunen

De verschuiving naar de Japanse kapitaalmarkt ligt in lijn met de doelstellingen van Goldman Sachs om in Japan maar ook wereldwijd te investeren in schonere energie. In 2012 gaf GS al aan van plan te zijn om 40 biljoen dollar wereldwijd te gaan investeren in de komende 10 jaar.

Bron:Nasdaq

Goldman Sachs investeert 1 biljoen dollar in hernieuwbare energie Japan
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.