Google Assistant: hoeveel energie heb ik verbruikt?

Google AssistentVeel Nederlanders zijn bezig met besparen op energie. Zo stappen gelukkig veel mensen ieder jaar al over, maar ook zijn er veel mensen die op andere manieren besparen. Zo kiezen mensen bijvoorbeeld voor een slimme thermostaat, maar ook wordt Google Assistant tegenwoordig ingezet als bespaartool. Hè Google: hoeveel energie heb ik eigenlijk verbruikt?

Google Assistant en uw energierekening

Google Assistant is een virtuele assistent waar u vragen aan kunt stellen. Overigens heeft niet alleen Google zo’n feature, maar ook heeft Apple Siri en heeft Amazon Alexa. Steeds meer mensen vragen hun assistent naar bepaalde zaken. Dat gemak heeft u nu ook als het gaat om uw energieverbruik. Ook kan het apparaatje u vertellen hoeveel energie u verbruikt heeft. Wel dient u daarvoor een slimme thermostaat te hebben die ook compatible is met de software.

Alle gemakken bij de hand

Met Google Assistant heeft u alle gemakken bij de hand. Zo kunt u onder andere vragen hoeveel uw verbruik is of hoeveel u heeft opgewekt. Hiervoor heeft u de gratis Google Home app nodig en de app van uw slimme thermostaat. Sommige energieleveranciers hebben ook een eigen app en die zijn ook met elkaar te combineren: onder andere Essent biedt deze optie.Google Assistant werkt ontzettend handig en is vooral ook erg eenvoudig.

Virtuele assistent wordt steeds populairder

Een virtuele assistent wordt steeds populairder. U kunt natuurlijk niet alleen vragen naar uw energieverbruik, maar u kunt ook talloze andere dingen vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen wat het weer is vandaag. Echter kunt u ook vragen aan Google Assistant of het apparaatje de temperatuur lager wil zetten. Of juist hoger. In combinatie met een slimme thermostaat is dat mogelijk.

Energiebesparend

Als u bewust bent van uw energieverbruik kunt u ook gemakkelijker besparen. Besparen kan gelukkig ook nog op andere manieren. Zo kunt u ook gebruikmaken van onze handige energievergelijker. Hiermee kunt u flink besparen op uw energierekening 2019: start daarom direct met energie vergelijken en stap ook over.

Google Assistant: hoeveel energie heb ik verbruikt?
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.