Gratis internet via zonne-energie in Arnhem

logo wifi hotspot

Arnhem bied binnenkort een wifi netwerk aan dat zal draaien op zonne-energie. Er zullen 50 hotspots komen waar toeristen en inwoners gratis gebruik kunnen maken van wifi. Het netwerk zal de komende tijd worden uitgebreid.

Momenteel zijn er op 20 plaatsen in het centrum installatie’s geplaatst. Aan het einde van 2014 zullen de hotspots uitgebreid worden naar 50. Het wifi netwerk zal zijn stroom verkrijgen van geplaatste zonnepanelen en de internetverbinding zal werken met een straalverbinding. Hiermee zal Arnhem de eerste stad zijn die deze gratis en duurzame service aanbied.

Arnhem speelt hiermee in op het verduurzamen van de stad en bied tevens een leuke en gratis service aan.

Gratis internet via zonne-energie in Arnhem
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!