Gratis Samsung Galaxy Tab bij eenjarig Nuon contract

Is uw huidige energiecontract verlopen én wilt u graag profiteren van een leuke welkomstaanbieding bij een andere energieleverancier? Dan kunt u nu profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab bij een eenjarig Nuon contract. De Samsung Galaxy Tab heeft een waarde van maar liefst 279 euro! Bij dit contract profiteert u een jaar lang van vaste tarieven. De overstap wordt voor u geregeld.

Over de Samsung Galaxy Tab A 10.1

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prachtige tablet van het merk Samsung. Dit model beschikt over 32 GB opslaggeheugen, werkt met Wi-Fi en werkt op 4G. Met de haarfijne resolutie van 1920 x 1200 kunt op het 10.1-inch scherm ontzettend goed video’s kijken of leuke spelletjes downloaden. Dit is een prachtige deal die u niet kunt laten liggen!

Belangrijke specificatiesGratis Samsung Galaxy Tab bij eenjarig Nuon contract

Merk: Samsung
Model: Galaxy Tab A 10.1
Lanceringsdatum: juni 2016
Resolutie: 1900 x 1200
Formaat: 10.1 inch
Opslaggeheugen: 32 GB
Camera voorzijde: 2.0 MP
Camera achterzijde: 8.0 MP
Batterij: 7300 mAh Lithium Polymer (10 uur)

Voordelen van deze energiedeal

Wilt u graag een gratis Samsung Galaxy Tab bij een eenjarig Nuon contract? Dan profiteert u, naast het verkrijgen van een gratis tablet, van de volgende voordelen:

  • Stroom en gas voor een vaste prijs met een looptijd van 1 jaar;
  • Geen prijswijzigingen gedurende de looptijd van het contract (in dit geval dus 1 jaar);
  • De overstap wordt voor u geregeld;
  • U kunt uw energiezaken eenvoudig regelen met behulp van de Nuon app;
  • U ontvangt de gratis Samsung Galaxy Tab in huis via de postbezorger;
  • 14 dagen bedenktijd.

Profiteren van deze Nuon energiedeal?

Wilt u graag profiteren van deze Nuon energiedeal? Dan kunt u gemakkelijk overstappen van energieleverancier via ons handige vergelijkingssysteem. Houd rekening met de volgende zaken als u wilt profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab bij het eenjarige contract:

  • Zorg er altijd voor dat u onze energievergelijker raadpleegt. Op basis daarvan kan het systeem uw jaarlijkse kosten namelijk berekenen;
  • De energieprijzen wijzigen niet gedurende de looptijd van het contract. Als uw contract echter verloopt, worden de vaste tarieven omgezet naar variabele tarieven;
  • Stap alleen over als uw huidige contract verlopen is of binnen zes weken verloopt als u overstapt. Daarmee vermijdt u een eventuele overstapboete;
  • Dit betreft een welkomstactie. Alleen nieuwe klanten kunnen daarmee profiteren van deze energiedeal. Helaas kunnen bestaande klanten dus niet profiteren.

Wilt u graag overstappen?

Wilt u ook graag overstappen en profiteren van deze energiedeal? Dan kunt u energie vergelijken via ons vergelijkingssysteem. Zoals gezegd is het hierbij belangrijk dat u uw verbruiksgegevens en woonadres invoert. Op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Overstappen duurt slechts enkele minuten! U bespaart echter enorm veel geld.

Gratis Samsung Galaxy Tab bij eenjarig Nuon contract
3 beoordelingen 6.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!