Greenchoice gaat gratis zonnepanelen verstrekken

zonnepanelen

Energieleverancier Greenchoice wil gratis zonnepanelen verschaffen om het gebruik van zonne-energie te stimuleren. Deze pilot is bedoeld om mensen die nog huiverig zijn over de streep te trekken. 

Zij gaan dit gezamelijk doen met Stichting Doen en de Zonnefabriek. 500 klanten krijgen zonnepanelen op hun dak geïnstalleerd. De panelen leveren de klant 1950 kilowattuur per jaar op. Voorts moet de klant 20 jaar een vaste prijs van 0,23 ct betalen voor de geproduceerde zonne-energie. De klant voorziet met de panelen voor de helft in zijn eigen energiebehoefte.

Na 20 jaar zijn de zonnepanelen van de klant en alleen klanten van Greenchoice kunnen hier aan meedoen. Een koopwoning hebben is wel een vereiste van Greenchoice plus een dak dat schuin afloopt en groot genoeg is.

Wanneer deze pilot succesvol blijkt zal Greenchoice hier verder op anticiperen om klanten over te zetten naar duurzame energie.

Bron: Nu.nl

Greenchoice gaat gratis zonnepanelen verstrekken
5 beoordelingen 6.8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!